dijous, 9 de setembre del 2010

Nou espai de vins a Onda Cero Radio Penedès-Garraf


Onda Cero Radio Penedès-Garraf (al 96.3 de la FM) va estrenar aquest dilluns un espai de vi de mitja hora de durada que dirigeix i condueix el sommelier vilanoví Xavier Nolla. L’espai, que s’emet d’una a quarts de dues del migdia el primer dilluns de mes, s’inclou dins el programa La ciutat a Onda Cero, que dirigeix i condueix Marta Pérez des de Vilanova i la Geltrú.
El nou espai de vins s’ha batejat com a Cultura de Vi, el mateix nom de l’empresa de Xavi Nolla centrada en el foment i assessorament professional en l’implantació de la cultura de vi en negocis del sector de la restauració i particulars.
En el primer espai de dilluns passat es va entrevistar el director de l’Agència Turisme de Sitges, Claes Akerblom, per presentar la quarta edició de la Mostra de Vins de Sitges i la Festa de la Verema. També es va repassar l’agenda d’activitats vitivinícoles d’aquest mes de setembre i es va tastar en directe l’anyada del 2005 de la malvasia de Sitges Sasserra, del celler ribetà Vega de Ribes. La primera edició de l’espai Cultura de Vi es va tancar amb un poema de Josep Maria de Segarra musicat pel Lluís Llach.
Xavi Nolla afirma que el seu espai s’enfoca principalment al públic en general, als neòfits en vins, amb l’objectiu que s’interessin pel món i la cultura del vi. Els vins del massís del Garraf i els del Penedès tindran una especial rellevància, així com els actes que se celebrin al territori. En propers edicions de l’espai Cultura de Vi es vol convidar a elaboradors de vins de la zona a la ràdio per a ser entrevistats en directe.

D’altra banda, des de l’empresa vilanovina Cultura de Vi s’està organitzant per a principis d’octubre, amb sortida des de Vilanova i la Geltrú amb autocar, una jornada que recorrerà diversos cellers històrics de les comarques de la Conca de Barberà i l’Alt Camp, les conegudes com a catedrals del vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada