dijous, 2 de setembre del 2010

La Festa de Gandesa escalfa motors


Des d'avui dijous ja es pot seguir a Internet l'actualitat sobre l'edició d'enguany de la Festa de Gandesa:

La nova edició de la Festa del Vi a Gandesa arrenca amb més força que mai

L’organització reforça el certamen amb noves idees i actes

La pàgina www.festadelvi.cat i l’ús de la web 2.0 a través del Facebook seran els principals canals de informació i promoció de la Festa

La Comissió Organitzadora de la Festa del Vi, formada per l’Ajuntament de Gandesa, el Celler Cooperatiu Gandesa i la Societat Unió Gandesana, amb la col·laboració tècnica del Consell Regulador de la DO “Terra Alta” ha estat treballant des de primers d’estiu amb tot un seguit de noves idees i actes encaminats a reforçar la Festa del Vi a Gandesa. Camí de la XXIII edició, la Festa del Vi a Gandesa vol seguir treballant i aprofundint en el programa del certamen amb la finalitat d’aconseguir una oferta lúdica, cultural i tècnica que posi l’accent en la qualitat i singularitat dels vins DO “Terra Alta”, la riquesa i autenticitat de l’entorn i el treball de la gent, especialment en els productors, elaboradors dels vins.

A partir d’avui la Festa del Vi comptarà amb la pàgina web oficial www.festadelvi.cat a través de la qual ja es pot consultar informació, el programa d’activitats i inclús formalitzar les inscripcions a alguns dels actes que es portaran a terme. No menys, destacable és la incorporació de la tecnologia web 2.0 al servei de la Festa del Vi. Mitjançant una pàgina al Facebook, aquells usuaris que ho desitgin podran estar puntualment informats de tot alló relatiu al desenvolupament d’activitats del programa així com de les notícies que l’esdeveniment generi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada