divendres, 28 d’octubre del 2011

Més visites teatralitzades al Celler Cooperatiu de Falset, ara pel pont de Tots Sants


Les interessants, humorístiques i peculiars visites teatralitzades al Celler Cooperatiu Falset-Marçà, que ja fa temps que es van iniciar amb força èxit, tornen amb motiu del llarg pont de Tots Sants:


Visites teatralitzades al celler cooperatiu de Falset Marçà amb motiu de Tots Sants


Falset, 28 d’octubre de 2011

Amb motiu del pont de Tots Sants, la Cooperativa Falset Marçà ha incrementat l’oferta de visites teatralitzades al celler modernista. Per aquests dies festius s’han programat tres passis diferents: dissabte 29 de novembre, diumenge 30 i dilluns 31, tots tres a les 12h. No cal reserva prèvia.

Les visites teatralitzades van a càrrec de la companyia Teatre del Napbuf. Els actors que guien el recorregut pel celler de Falset Marçà descriuen els orígens, la història i el mètode d’elaboració dels seus productes de manera “sorprenent i un pèl accidentada”. Amb humor i comicitat, però sense descuidar els detalls més apreciats del celler cooperatiu, els visitants s’endinsen en els secrets del vi i els racons d’una joia del modernisme de principis del segle XX, a través dels ulls d’un treballador força despistat, en Blai, que desperta més d’un somriure.

La Cooperativa de Falset Marçà va posar en marxa les visites teatralitzades l’any 2009 coincidint amb la Fira del Vi de Falset i fins el moment han atret més de 5.000 visitants. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu fomentar l’enoturisme a la comarca i donar a conèixer el patrimoni arquitectònic –el celler és considerat una de les Catedrals del Vi- a més a més del producte que s’hi elabora. Tot plegat, fent un recorregut distès i amè, apte per a tot tipus de públics.

Després de Tots Sants, les visites teatralitzades seguiran en el seu horari habitual, tots els dissabtes a les 12h, fins abans de Nadal. Per a reserves i informació:

Ferran Vidilla
info@napbuf.net
626 110 150

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada