dijous, 6 d’octubre del 2011

Concurs de fotos a Facebook, al Cavatast

El Cavatast farà un concurs de fotos a Facebook en el qual hi poden participar tots els visitants. Els finalistes seran escollits per votació popular al Facebook del Cavatast i els guanyadors podran fer gratuitament la ruta teatralitzada, la ruta modernista i la visita al CIC Fassina. Ja fa un mes que la XV Mostra de Caves i Gastronomia, Cavatast, té presència a les xarxes socials. I ara que ja ha arribat el gran dia, vol fer un pas més enllà i premiar a totes les persones que durant aquestes setmanes han participat i seguit a la fira enogastronòmica en els seus diferents perfils socials.
De fet, aquesta mateixa setmana el Cavatast ha sortejat 3 packs de 4 tiquets de degustació amb copa de cava entre els seus seguidors de Twitter, que van haver d’afanyar-se per fer-se una foto amb un element on fos visible la imatge gràfica de la mostra. Ara, durant el 7, 8 i 9 d’octubre, tots els visitants del Cavatast podran participar en el concurs de fotos “Jo també he estat al Cavatast”. La fotografia guanyadora del concurs s’endurà entrades pel Centre d’Interpretació del Cava, la ruta teatralitzada “Un viatge als inicis del cava” (inclou visita a les caves Gramona) i la ruta modernista per Sant Sadurní d’Anoia (inclou visita a les caves Codorníu) per a 4 persones. La fotografia que obtingui la segona posició tindrà el mateix premi que la primera, però només per a 2 persones. I la tercera fotografia guanyadora obtindrà 2 entrades pel CIC Fassina i la ruta teatralitzada. Per participar en el concurs cal ser “fan” de la Pàgina de Facebook del Cavatast (www.facebook.com/cavatast) i, mitjançant una aplicació creada específicament per al concurs, pujar una fotografia realitzada durant el cap de setmana en el recinte de la fira, és a dir, als estands de la Rambla Generalitat i al Centre d’Interpretació del Cava (CIC Fassina).
Un cop finalitzi el Cavatast s’obrirà el termini de votació per triar les 6 fotografies finalistes, que seran aquelles que obtinguin més vots entre els “fans” de la Pàgina de Facebook del Cavatast. Es podrà votar fins el dimecres 12 d’octubre al vespre.
Les 3 fotografies guanyadores del concurs seran triades entre les finalistes per un jurat format per expositors del Cavatast, així com per representants del Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia, que faran la tria basant-se en l’originalitat de la fotografia i en la imatge que aquesta projecta sobre el Cavatast. Els guanyadors del concurs es faran públics el divendres 14 d’octubre i s’hauran de posar en contacte amb l’Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia (93.891.31.88 o turisme@santsadurni.cat) per triar la data de participació en les diferents

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada