dimecres, 26 d’octubre del 2011

Fricandó matiner, al Penedès


Amb uns dies de retrad avui dimecres el Consell Regulador de la DO Penedès ha donat a conèixer que divendres passat el molt seguit programa 'Fricandó matiner' de RAC105 aterrès al Penedès. Aquesta és la nota de premsa:


El “Fricandó Matiner” de RAC105 porta més de 100 persones al Penedès

La Denominació Origen Penedès, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el Patronat de Turisme de Vilafranca i Vallformosa han fet possible que el Fricandó matiner vingués a Vilafranca del Penedès. El  dia 21 d’octubre, de 6:00h a 10:00h, el programa despertador en català que compta amb 150.000 oients va emetre des del Teatre Cal Bolet convocant a més de 100 seguidors de la comarca i rodalies que els van poder veure i gaudir en directe.

En Vadó Lladó, presentador del programa, juntament amb els seus locutors habituals, l’Ivan Medina, La Núria Casas i en Peyu van protagonitzar una emissió fresca, divertida i trepidant amenitzada per les intervencions de col·laboradors com el Josmar o el Xavi Cazorla. Les entrevistes realitzades al Director de la D.O. Penedès i President del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, el Sr.Francesc Olivella i a la Sra. Maria Dolors Rius, Regidora de Comerç i Turisme de Vilafranca, van deixar declaracions com: “Cal venir al Penedès per viure experiències turístiques, gastronòmiques i culturals com la propera Fira del Gall” o “El Penedès és una bona destinació si tenim en compte la seva proximitat amb Barcelona i Tarragona. Des de la ciutat implica un desplaçament curt i econòmic”. Durant el programa, l’equip d’en Vadó va sortejant una panera plena de productes del territori que van quedar repartits per tot Catalunya.
Un cop finalitzat el Fricandó Matiner, l’equip del programa, els seus oients i les càmeres de 105TV van pujar a un autocar per anar a Vallformosa on els esperaven les “Olimpíades Bacus”.  3 hores repletes d’emocions, rialles i treball en equip entorn a proves relaciones amb el món del vi i del cava que van permetre als invitats descobrir tots els racons de les caves de Vilobí del Penedès: el museu del vi i el cava, el Celler Pinyol o la sala de la cúpula entre d’altres.
El fi de festa es va celebrar al Winery Convention Center de Vallformosa, una sala professional única al Penedès especialment equipada per fer-hi convencions. Allí els “fricanderos” van viure l’entrega de premis als equips guanyadors que van rebre un estoig de fusta amb el cava gran reserva GALA de Vallformosa.
El programa es pot escoltar a través de la web http://www.rac105.cat/2011/10/ja-pots-escoltar-el-fricando-matiner-del-21-d-octubre-de-2011. Aquest esdeveniment va ser enregistrat per les càmeres de 105TV i es podrà veure un resum dins la seva emissió habitual al canal Rac105.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada