dimecres, 19 d’octubre del 2011

La Festa del Vi a Gandesa també busca més qualitat


Les mostres de vi van caminant progressivament cap a una major qualitat i excepte en casos com el Cavatast de Sant Sadurní d'Anoia o la Mostra de Vins de Sitges, on estan lluny de l'excel·lència, es van fent importants progresos. A la Terra Alta també estrenen novetats enguany per millorar la qualitat:

Més qualitat per la Festa del Vi

Gandesa. Dimarts 18 d’octubre de 2011
+ informació sobre la Festa del Vi a www.festadelvi.cat
 
La Mostra de vins de la Festa del Vi a Gandesa vol seguir sent el principal reclam del certamen. Amb aquest propòsit l’organització segueix esforçant-se per fer-la cada cop més atractiva per al públic més entusiasta del vi amb denominació d’origen.
A pesar de mantenir el mateix nombre d’expositors que la passada edició, la Mostra de vins ampliarà la superfície d’exposició fins als 700 metres quadrats amb una doble finalitat: ampliar l’aforament i millorar la circulació del públic. També s’ha optat per consolidar la Rambla Democràcia i l’interior d’una gran carpa com a emplaçament, millorant així la seva comunicació i sobretot, resguardant la Mostra de possibles adversitats meteorològiques.
Els 22 expositors vinícoles vinculats a la DO “Terra Alta”, 21 d’ells cellers inscrits al Consell Regulador, oferiran la degustació i la venda de fins a 134 referències.  Com a novetat d’aquest any, cada expositor servirà la degustació dels seus productes d’acord amb el valor de cada marca, tipus i elaboració. D’aquesta manera una degustació, d’aproximadament 10 cl. de vi, podrà costar entre 1 i 3 tiquets de degustació. Tanmateix amb la compra de la copa i els primers 5 tiquets de degustació, s’obsequiarà al visitant amb una llibreta de notes que inclourà, a mode de directori, la informació de tots els expositors i vins presents. A més d’aquesta opció, amb un cost de 8,00 Euros, també s’oferirà la possibilitat d’adquirir 5 tiquets de degustació per un import de 5,00 Euros.
També cal destacar “Les Punxades”, iniciativa gastronòmica que en el marc de les Jornades del Corder ha promogut el Consell Comarcal de la Terra Alta i l’organització de la Festa del Vi. Al llarg de dissabte i diumenge 15 restaurants oferiran diverses “punxades” (tapa o pinxo), complementant així l’oferta vinícola de la Mostra. El cost de dues “punxades” serà de 3,00 Euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada