dimarts, 4 d’octubre del 2011

Més de 1.000 persones a la Setmana d'Alella


Més de mil persones participen dels actes de la Setmana del Vi DO Alella. El balanç que n'han fet és positiu. Aquesta és la nota de premsa:

Després de deu dies d’intensa activitat cultural, lúdica i gastronòmica a l’entorn del món del vi a 15 poblacions del Maresme i el Vallès Oriental, la segona edició de la Setmana del Vi DO Alella ha arribat a la seva fi i és el moment de fer balanç. Andreu Francisco, president del Consorci de la DO Alella, ens organitzador de l’esdeveniment, es mostra molt satisfet: “Penso que podem qualificar aquesta edició d’èxit. Més de mil persones han participat d’alguna de les 45 activitats que s’havien programat per donar a conèixer els vins de la DO Alella i no podem fer altra cosa que estar contents i començar a pensar en una edició 2012 que sigui encara millor que aquesta”.
El ventall de propostes ha estat molt ampli. Tots els cellers de la DO han obert les seves portes per mostrar la seva feina al públic, diferents restaurants han preparat menús especials maridats amb vins de la DO, i s’han programat des de cursets d’introducció al tast de vins, a activitats tan originals com un maridatge de vins i xocolates amb música, o excursions amb segway per les vinyes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada