dimarts, 11 d’octubre del 2011

Els premis de l'ACS


Abadal, Raül Bobet, Jordi Melendo i l'Escola d’Hosteleria i Turisme CETT s'han endut els premis de l'ACS, que es van lliurar aquest diumenge a Barcelona:

L’Associació Catalana de Sommeliers celebra el seu sopar anual amb 70 professionals del sector vitivinícola català.

Juli Soler, Josep Roca, Roger Viusà, Ferran Centelles, Toni Falgueras, Juan Muñoz, Agustí Torelló... Són només alguns dels sommeliers que van assistir diumenge passat al sopar anual que celebra l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS). Un sopar encapçalat pel seu president, Xavier Ayala, i per 70 professionals del sector vitivinícola català i socis de l’entitat que van presenciar la segona entrega de premis que organitza l’associació.
La trobada d’enguany va organitzar-se a l’Hotel Palace, centre de rebuda de personalitats com el conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, el director general de l’INCAVI, Jordi Bort, el president de la DO Pla de Bages, Valentí Roqueta, el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Salvador Jorba, el director dels SSTT del DAAM a Barcelona, Marià Morera i Nan Ferrreres, directora de l’escola d’Hoteleria del CETT, entre d’altres.
Es tracta del setè sopar de l’ACS i de la segona entrega de premis que ha organitzat l’associació. En l’edició d’aquest any trobem un total de quatre guardons que van entregar-se a quatre guardonats: “Millor Celler 2011”, Abadal; “Millor Enòleg 2011”, Sr. Raúl Bobet (Josep Roca va ser l’encarregat de recollir-li el premi en nom seu); “Millor Periodista 2011”, Sr. Jordi Melendo (Ricard Rafecas va recollir-li el premi en nom seu); “Millor Institució 2011”, Escola d’Hosteleria i Turisme CETT. A banda, també va entregar-se un guardó al “Soci d’Honor”, Josep Maria Pelegrí, i al “Trofeu especial”, a l’anterior president de l’ACS, Jordi Bort.
En el sopar, a més, va prendre part un homenatge a tots aquells socis de l’entitat que fa més de deu anys que hi formen part. Un homenatge que va protagonitzar la part més emotiva de la trobada. Afegir també que l’acte va concloure amb l’entrega del premi “Soci d’Honor” al conseller Pelegrí.
Val a dir que l’ACS va crear-se l’any 1991 amb l’objectiu d’informar i formar els seus socis a través de tasts, cursos i d’altres activitats per tal de millorar les seves possibilitats professionals. Actualment l’associació compte amb més de 350 socis

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada