dimarts, 7 de febrer del 2012

Sisco Perelló deixa Capçanes



Fa setrmanes que la rumorologia porta noticies inquietants i polèmiques de la fins ara modèlica Cooperativa de Capçanes. Ja diuen que quan el riu sona... El que sí s'ha confirmat és que un dels enòlegs de Capçanes, Francesc Perelló, deixa la cooperativa per centrar-se en un projecte personal a la DO Montsant, el de la Cova dels Vins. La Cova dels Vins, s'explica des de la seva pròpia pàgina web, va néixer una freda tarda d´hivern al 2002 quan en Francesc Perello, conegut com en “Sisco”, ajudava son pare a podar vinyes velles a un petit troç que ja no es conreava feia temps. "Aquestes vinyes, de fet, eren tan velles, tan pobres, que treure'n raïm no només era físicament un repte sino a més a més un mal d´esquena constant. Impossible fer servir qualsevol tractor o màquina, això segur!", afirmen. S'afegeix que "treballar mà a mà amb son pare sota aquestes condicions va fer que en Sisco es posés tot sentimental. Mentre pare i fill podàven a mà, van compartir records i il.lusions…el somni que algún dia es podria arribar a fer un vi d´aquesta parcel·la que estaven acaronant. Abans que el sol els deixés sols van decidir embotellar una petita quantitat d'ampolles, per separat de la producció de Capçanes". I van anomenar aquest nou projecte La Cova dels Vins". Produeix vins a partir de vinyes localitzades entre Falset i Capçanes a una altitud de 200 fins a 700 metres. En Sisco ha retornat a la manera artesanal de fer vi, gràcies a La Cova dels Vins. És un homenatge, no només a son pare, també ho és "a les tradicions d'una comarca".

49 comentaris:

  1. Realment, la veritat és molt deformable !!

    ResponElimina
  2. Realment, la veritat és molt deformable !!

    Soci del Celler del Capçanes.

    ResponElimina
  3. Joan Carles tu el que has de fer és tornar els 30 euros miserables en comptes d'estar tot el dia a internet i al bar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per cert el del Joan Carles i els 30 euros era broma.. el del Cisco ja és un tema més seriós.

      Elimina
  4. El senyor que està difamant en Sisco en aquet mail segurament és l´ex gerent del celler, molt valent, anonim... que ha sigut despedit am comiat DISCIPLINARI i acusat d´apropiarse de diner negre i deixar el celler ben empatanegat. I això si que es pot demostrar!!! si en Sisco hagues robat un duro...pensa algu que ara estaria tan tranquil amb el seu negoci? Ningu hauria actuat acusantlo?
    aquet mon esta ple de calumniadors. lo temps posa a cadascu al seu lloc...i el sr. Pere Peleja Pasanau hi esta: al carrer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al sisco el van despedir igual que al Pere, sense indemnització, si no hi ha hagut denuncia, bona sort que tenen, pero vaja xorrades, ells com el senyor president, han fet el mateix, cada un a la seva manera.

      Elimina
    2. Això de que el Sisco està tant tranquil amb el seu negoci... més aviat està desaparegut, amb el temps ja veurem el tranquil que està...

      Elimina
    3. Em sembla prou clar el perque ningu ha anat a denunciar res: tots aquells que tenen proves de l'expoli son els mateixos que se n'han beneficiat.

      Elimina
  5. kin morro!!!!!!!!!!!!!!
    Ha montat un negoci a les costelles dels socis de la cooperativa, i encara esta tranquil al seu negoci?
    A veure si algu denuncia, quins collons!!!!!

    ResponElimina
  6. I el sisco ha deixat tot el que portava liat, sino sap fer la O en un canut, nomes mengarli la....... al president, i no defenso al Pere.

    ResponElimina
  7. A la cooperativa li han baixat molt les ventes a Estats Units, els hi va pendre clients el Sisco, com pot tiendre tanta barra el que escriu el del Pere, i no el defenso, pero calr el Sisco li feia la pilota al Pere blanch, no com altres que feie la feina be, si es tenia que portar la contraria al p`resident, per algo els pagaven.

    ResponElimina
  8. Avui un ma dit que estan forman la associció de damnificats pel SISCO

    ResponElimina
  9. per cert...aquest Joan Carles que escriu ja sabem qui és finalment... va ser acomiadat fa anys per en Sisco per dròpol i bebedor!!!!
    ara es comença a veure tot mes clar....

    ResponElimina
  10. Al menys soc l'unic que no es anonim......

    ResponElimina
  11. Ademes que jo sapigui el Sisco llavors no tenia tan poderi hem van despedir amb tota la indemnització, el de beure masa es un defecte, pero dropo esuna mentida deles groses.

    ResponElimina
  12. No puc dormir, no se qui ma dit que hem van despedir per dropo, pero aixo es la mentida mes gran de la historia, la veritat, no puc dormir, es molt bonic dir mentides amaganse detras d'un anonim...

    ResponElimina
  13. Jo hem perguntarie que feia la Sandra Aulló, no fa gaires dies a Moscú, treballant per una altra empresa, amb permis de la cooperativa, segons ella.......

    ResponElimina
  14. Avui ja han despedit a la Sandra, estaba de baixa de la cooperativa, mentres treballaba a un altre lloc.

    ResponElimina
  15. Només dir-vos que com quan visitar el Celler i em van ensenyar el vins que feia en Cisco més que les de Capçanes em va estranyar una mica .Ara al cooperativa si encara té el vi seu ja el pot tenir retingut fins que pagui o torni el que toca. És només un suggeriment. De pas denunciaria la junta rectora.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La junta rectora ja ha canviat (el Francàs ja ha publicat la noticia) i no cal denunciar-los a tots només al Blanc l'expresident i gran titellaire que feia anar com ell volia a tots els titelles de la Junta i mente ell anava donant més i més poder al Sisco i li anava caient la baba darrera la Sandra, ells 2 cada cop s'anaven enriquint més a través de la COVA DELS VINS, ara, que el Blanc també s'enriquia ja que el Sisco li posava a l'hora de la verema les millors qualificacions en la seva collita que portava diariament. Aquest era el tracte. Al Blanc se l'hauria d'expulsar com a soci de la COOPERATIVA DE CAPÇANES

      Elimina
    2. Rencor,enveija i potser tambe odi es el que es destila contra l expresident. Mireu coses probades el ex gerent el Perello i la Sandra. per aixo son al carrer Detras de un anonimat es poden dir falsetats i mentides i no pasa res , quina valentia no. Lo de les cualificacions potser es veritat ho no ,ell entra moltes mes carrigues que la majoria de socis . QUANS sosisque critiquen tant que no van mai a les reunions i quan s ha de cambia la junta menys. Ara a casa i als bars se esta molt be ique siguin el altres als quecritiquen tant (les juntes)que esprecupin dels seus interesos i al damuntquan s ha de triar la verema (lo de les cualificacions)ALGUNS SOSIS se sap perque a la llarga se sap tot posen els raims que no estan en condicionsa la part de baix i acaben tapan-los amb verema bona a l part de dalt perjudican als altres sosis ,potser tambe s hauria de expulsr-los no creyeu ens perjudiquen a tots. El que emb de fer es no di barbaritas aserenarnos i sense proves di cosesque fan mal,no hem de ser tant ruins.

      Elimina
    3. En qualsevol empresa quan passa quelmom irregular greu, a part dels caps de turc, sempre s'acava arrivant a la persona visible que està al capdavant de tot, en el cas de la Cooperativa de Capçanes ha estat el Francisco Blanch expresident, gran mentider i manipulador, apart d'avar i egoista i això ho sap molta gent, però el problema del poble de Capçanes és la por i la desidia però espero que tot aquest afer els hi serveixi als socis, a partir d'ara per preocupar-se pel bé comú i si tenen el mínim indici de sospita que algun soci està cometent alguna irregularitat que ho comuniquin a la nova Junta i que segueixin el cas, com per exemple el cas de les qualificacions del Blanch

      Elimina
  16. El problema es que no hi han probes, pero l'estafa amb la autovenda de terrenys dien que el Mas d'en Farncisco no volia vendre......

    ResponElimina
    Respostes
    1. De quina estafa parles .Mas d en Francisco si no ves volgut vendre no hauria venut res de res , que poc les coneixes i tu ets de cspçsnes ames no enteng que vols dir amb aixo de la estafa. Aqui l asunto es acusa com siguiamb cuantsabol cosa i enreda mes i mes sobre tot al president. gracies que venesin els terrenys ea va poder fer la nau jun a la cooperativa, si no ha hon l auriem fet espabilat. Ha va costa un preu rahonable. Segons perque enreda que fa fort ,No veiem mes enlla del nas .Potser per aixo alguna gentno prospera prou si treballesin mes un altre gall cantaria. No ens tirem mes pedres a la taulada nosaltres mateixos .

      Elimina
    2. escolta no se qui ets, pero el senyor Blanch nomes premiava el peloteo per aixo es Sisco que no sabia fer la O en un canut va arrivar on va arrivar, i si li va permetre tot es tan culpabel o mes, i si el vols defensar, es que algo hi vas guanyar

      Elimina
    3. Be jo tampoc ser qui ets , i aixo de que jo algo he guanyat amb el sentit quetu li dones em sembla que ja et califica. Jo he guanyat igual quetots els socis que emb condstruit una empresa capdevanteraamb una situacio que moltes cooperatives de la nostra competencia voldrien esta.Aixo si ara la crisis ens ha drestrosat com a moltes empreses d aquest pais ,pero aixo no treu que si emb arribat a hon emb arribat ha sigut gracies a les juntes que han agut i no t etiboquis principalment al SR BLANC que amb moltes hores perdudes i la seva capacitacio som amb un nivell que dificilment auriem arribat. Perque la majoria de socis i i m hi conto jo no som lo suficienment preparats per tira una empresa de aquestes carecteristiques endevant, i aixo se ha de rreconeixe Aixo no vol dir que pot ser quan se porten tan anys es cometen molts errors(com nosaltres tambe cometriem ho cometem )pero per encarnisas contra ell es molt injust ho sento jo ho vec aixi. jo crec ke ja molt odi . tu creus que ara amb la junta nova posaran mes A a totom si no ho mereixen creus que totom fa les coses be al triar no t enganys el problema sirs el mateix ... temps al temps .

      Elimina
    4. Que poc que ens estimem els socis de la cooperativa de capçanes que em estat tants anys sota el yugo del dictador Blanch, que per cert de senyor nomes te allo que el caracteritza com a tal, que ens ha fet creure que no som bons per a res. Tant incapaços realment som o el que ens passa es que realment som desidiosos? Be almenys hi ha una majoria que som honrats la minoria que queda es la dels ninots del Blanch. Si no confiem en les persones que nosaltres mateixos em elegit perque em votat una nova junta? Perque no em plegat la paradeta? Doncs perque crec en nosaltres mateixos pero no en el Blanch que ha potat la cooperativa a pique junt amb el Sisco i que se l'hauria d'expulsar de soci i portar-los als 2 al jutjat

      Elimina
    5. Hola, veig que que estas pero que molt obsesionat amb el blanc. D estima la cooperativa tots els socis que aportem i hem posat el coll, crec que ens l estimem i hens la sentim molt nostra. Aixo se sota el jugo no ser si tu has estat amb totes les reunions que s han fet de eleccio de juntes i president ,jo sempre i mai pero mai ¿a tu no ho ser perque sempre hi havia mols pocs socis segurament no se l estimen prou,?el president a segut elegit democratica ment encara que a tu no t agradi ,Aixo de confia amb la nova junta nomes faltaria la hem elegit democraticament com les altres , La parareta no es pot plega que hi viu molta gent . Mira podem esta d acort que el ex president te responsabilitats com atal ,pero crec que el principal responsable es el ex gerent que es el que tenia la responsabilitat de vetllar pel control de treballados ,inclosos aquestes persones que hem fet fora que mols es creien que la cooperativa era de ells . dels contes dels creditsi de les ventes etc hera la seva responsabilitat per aixo el pagavent i molbe per cert. Si el ex president com tu sempre dius estigues compinxat amb aquestes persones tu creus que no l aurien arrastrat amb vells denuncianlo . Ha perque no el denuncies TU si saps que es tant culpable el ex president ...saps perque no ho fas primer perque no tens cap clase de prova es nota masa que l odies , m agradaria saber per que , aixo de ser honrrat aveure si ho demostres han fets no aqui se paraula . M AGRADARIA QUE HO PRENGUESIS COM CRITICA I RES MES QUE AIXO

      Elimina
  17. No es que l'expresident estes compinxat amb el Sisco o la Sandra o el Pere jo dic i repeteixo que el Blanch estava al tanto de tot i que el Sisco i la Sandra eren la nineta dels seus ulls, sobretot la Sandra i ja enten tothom de que parlo, i que no va fer res per evitar tot el desastre que ara tenim a la Cooperativa i que per cert jo estic a favor dels ultims despidos pero perque no els van tirar fora primer a ells per la mateixa causa que van tirar fora als altes 3?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola .ja vec que tenim diferentes maneres de veure els fets. Per molt que intenti fer-te veure que ex president te la culpa ,la que li correspont com a president que es la responsabilitat que porta el carrec i punt. No la que tu vols fer veure, que estaba al tanto de tot ho sigui segonstu no va fer res per evitau,com si ell vulgues que la cooperativa anes al desastre ,home quin sentit te aixo que dius ,no veus que tambe te la seva collita i l interesa que vaigui be com a tots els socis. Segons tu tots els de la junta eren tontos home pot ser algun es justet com tu i jo pero tots no ho crec . Tambe van ser enganyats per aquestes persones que van despedi. A despedi al gerent sense proves costaba un paston als socis . Saps per que t ho dic aixo... penseu una miqueta .... val .

      Elimina
    2. El gaddaffi es tan inepte, i es creia tan damunt del be i del mal, que es va arrivar a pensar que aixo no petaria mai, ell va guanyar comsions de venda de maquinaria, altres li pagaben de maneres molt diverses, diners i coses fisiques,i se molt de que parlo, qui l'intenta defensar es igual de culpable

      Elimina
    3. company la juntt llavors va deixar al sisco fotre fora a qui vulgues, ni han alguns del junta que ara veuen que es van equivocar, pero anaven enganyats, el fotut es que ni ha que encara no u saben , o no u volen veure, que d'aixo n ha molt mes, fa molst anys que se el que pasa, i tots els treballadors u sabien, pero qualsevol deia algo, entre sisco, pere, i pere blanch

      Elimina
    4. Perque en aquells moments es confiaba amb el Sisco. A..toro pasat tots som molt espabilats.Les coses se saben quan se saben i pasen quan pasen ,i si tu sabies tant perque no ho comunicabes,i sitans anys feia algu de les juntes t hauria fet cas. Ho es que ho sabem tot i no fen res ho sabem tot i la veritat e que no sabem tant company ,torno ha repeti a toro pasat.....en fi treballem tots per tira endevant que ens conve a tots.

      Elimina
    5. Treballem tots pero sense el blanch espulsat de soci aixo es el que ens conve i els altres al jutjat

      Elimina
    6. ni toro pasat ni ostia, recollons, lo del vi i tot el demes u sabia molta gent, hi habia un ex-treballador, que u deia, perque tenia bona relació amb els treballadors, sisco apart,pero com la cosa anav +- be a tapar,

      Elimina
  18. o sigui o es un inepte o i guanyava algo, no hi ha defensa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja... no has pensat prouu ,una miqueta mes home

      Elimina
    2. Jo el que no enteng es que totes les persones que han pasat per les juntes (segoms vosaltres )no pintaben res no seenteraben de res heren justets i aquesta mediocritat varem fer una empresa de primer orde. Mira per art de magia no. Aixo encara reforça mes que si varem arriba ha hom som ara companys e per que al cap del devant hi havia una persona que va marca la direccio del que estenia que fer i estaba preparada per aconseguiu . AIXO per mes que no agradi a molts es de ben naixuts reconexeu. jo no enteng com algunes persones l odien tant,aixo no vol dir que s ativoques i fes alguns errors com tots vosaltress . Mireu jo ser que alguns que citicaven abans hara son a dins i le coses les veuen de altra manera no tot es tant clar de fora i menys si mai es vol entrai,auria de ser obligat a forma part de la junta alguna vegada , seria just noo .

      Elimina
  19. Quan temps fa que es sabia que quan la Sandra treballaba en cap de semana es feien el 10 % dels caixa totals i desapareixien botelles, aixo es va dir al president i suposo que la junta, i ningu va fer res, el de que el Sisco treballaba, pagan la cooperativa, per profit propi tambe es sabia, ningu va fer res, aixo nome pot dir dos coses, o era un inutil, oera complice, o sigui, culpable de tota manera.

    ResponElimina
  20. Vergonyos l'agraiment que s'ha fet des del celler al Blanch i que surt publicat a la web de la cooperativa. Ilusio esforç i dedicacio illusio per cobrar mes cada dia esforç per controlar que sobretot el Sisco no deixes de embuxacarse i dedicacio a la contemplacio de la Sandra. Al Blanch no se li hauria d'agrair res i ja soc un altre que pensa que se l'hauria d'expulsar de soci. Collons que els socis no cobrem i que els nostres quartos sels han emportat els altres

    ResponElimina
  21. El blanch ma humiliat, ma fet plorar, ma dit que no tenia cultura, ma fet passar com la persona mes rastrera del mon, ma fotut bronca sense cap motiu, paro es lògic que la coope no es passi amb ell, va fer que es treballes amb qualitat, tenia un 10% de coses bones, dolentes casi totes, li encantava que li fessin la pilota, es pensava que estava per damunt del be i del mal, repartia mala llet a dreta i esquerra, es garrapo, malpensat, lladre, bastant CURTET, com un de la junta que tenia, que ademes es pensa que es llest, però malgrat tot el que hi ha ara a Capçanes, es d’alguna manera gràcies a ell, esta be el que han posat a la web

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies a ell de que? I a tots els bons professionals que l'envoltaven Angel, Rosalia, Reinalda... Pero sobretot l'Angel que sense ell no seriem el que som i que per cert el Blanch sempre ha tractat molt malament l'Angel i ha fet veure a tots els que hi havia a la Junta que era mig CURTET com un dels membres de la Junta que hi havia que aquell si que ho es de CURTET. Estic dacord que el Blanch ha tractat molt malament a altres treballadors molts ja no hi son i molts encara hi estan perque no li han fet mai la pilota ni li han seguit el seu perillos joc de difamar tothom inclus als membres mateixos que hi havia amb ell a la Rectora, creientse per damunt de tots ells. Si estem on estem es gracies a nosaltres els socis que ens em adaptat a tots els canvis i a tots els treballadors que tenim a aquesta nostra cooperativa, el Blanch nomes representava la nostra veu i si potser per desidia o potser li em deixat fer mentre hi ha hagut quartos i anavem cobrant malament per part nostra de ser tant confiats pero ell el Blanch se l'hauria d'expulsar de soci es el maxim responsable de tot el desastre que ha passat.

      Elimina
    2. Aquet anonim del tres de maig , ho sento molt per ell, es molt mediocre no mes destila odi cap el ex president. Pero qui creus qui ha segut el promoto dels cambis la Reinalda, els traballadors, els socis que mai van ales reunions,ni saben el que costa vendreni aqui s ha de anar a veure per pode entablar rela cions comercials etc, etc. PREGUNTALI AL jURGUENS quina importancia tenia el Blanc. Tens rao quan dius que ya bons profesionals ,uns son bons i altres han sortit rana. MIREU SI NO Y ALGU QUE MANA I DIRIGEIS, alguns treballadors es creuen els reis del mambo totom es creu que scben mes que dingu. Angel qui el ba fer entrar ho es que no teniu memoria es molt bon enoleg si senyor pero serveix pel que serveix i punt .Potser ya estabe de anar contra el blanc ,aveure si mirem mes alla del nas .

      Elimina
    3. Continuareu dien que L'Ângel no sap manar? En sap i molt, no mana sense seny, com manaven els que hi habien, es mes educat i mes asenyat, vau posar per manar a un que no sabia fer res i ademes nomes mirava pel seu profit

      Elimina
    4. Mira jo no he dit que el Angel no sap mana i que no sigui educat i es molt bon profesional si senyor.Totom que treballi i faigi la seva feina ben feta i es preucupi perque les coses vaigin be a la seva parcela es un bon prpfesional.Pero el que jo et poso mai ho contestes amb argumens,ten bas de estudi val.

      Elimina
    5. Els que es creien els reis del mambo ja no hi son, no se qui ets tu pero dius ines animaldes o mentides o tens molta mala llet

      Elimina
  22. soc l'anònim que ha dit CURTET, volie dir CURT, evidentment no es la mateixa persona, i evidentment l'Àngel es un crack, fins la nit de les garnatxes, sense dictadura.
    Suposo que aquest comentari sortira mes trad.......

    ResponElimina
  23. el blanch ha fet moltes coses bonissimes per la coope pero estava al tanto del que passava amb lo sisco, sandra i pere.
    el sisco i el pere han estat a punt d'enfonsar la cope pero per sort es va rectificar a temps i sota la direccio de l'angel tirarem endavant.
    hem de fer pinya i tirar endavant

    ResponElimina
  24. Tot i que és una discussió molt en clau interna, em permetreu dir des de la comarca i del sector de turisme, que la qualitat d'atenció als clients que enviem a visitar i a comprar al Celler s'ha vist molt deteriorada des de que vau acomiadar la Sandra. Dels altres no puc dir res perquè no hi teniem contacte, però costa poc criticar i molt donar un servei decent. Que tingueu sort.

    ResponElimina