dijous, 9 de febrer del 2012

Finalitza la darrera fase de la nova carta Vins de Catalunya



El vi català, poc a poc però de forma decidida, va guanyant adeptes i destacades iniciatives empresarials. Aquesta setmana ha finalitzat l'última fase de la propera carta Vins de Catalunya Primavera'12. El passat 1 de febrer es va realitzar un tast a cegues, en el que es van tastar 35 referències de vins blancs, rosats, negres, caves i escumosos, en la que va participar:

Toni Carbó, Enòleg del Celler Mas Candí
Eduard Pié, Enòleg del Celler Sicus
Enric Roig, sommelier  del Restaurant Can Rafel de Cervelló
Rafael Blanco, sommelier del Restaurant la Terrassa del Museu de Terrassa
Carles Paüls, sommelier col·laborador del restaurant la Terrassa del Museu
Jordi Raventós, Sommelier del Restaurant el Bosc de Banyeres del Penedès i "Nariz de Oro 2008"
Maria Pinzón, Sommelier del Restaurant Lagrimas Negras de Madrid
Guillem Panissello, Professional del vi, Guia enoturístic, Comunicador del vi...
Mireia Prim, Sommelier i Guia enoturistica
i amb la representació de l'Agrícola de Bràfim i del Celler Can Rafols dels Caus.

De l'esmentat tast, ha sortit una selecció de 13 productes de qualitat per composar la nova carta Vins de Catalunya. Desprès del tast  del passat 1 de febrer, aquest dimarts es va tornar a comprovar la qualitat dels vins i caves al mateix temps que es van elaborar les notes de tast i maridatge dels productes, en el que es comptava amb una petita representació de l'equip de professionals format per Jordi Raventós, Maria Pinzón, Guillem Panisello i Mireia Prim, i amb la presència també de l'equip de VADEVI. cat, que varen poder gaudir de la propera carta que veurà la llum properament. En aquesta ocasió seran presents a la nova carta 9 de les 12 DO's catalanes: DO Penedès, DO Cava, DO Costers dels Segre, DO Tarragona, DOQ Priorat, DO Alella, DO Pla de Bages, DO Catalunya i DO Montsant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada