Per 10è any consecutiu, la
patronal Institut del Cava segueix treballant en la formació del cava amb les escoles
d'hoteleria a nivell nacional i exterior. Aquest any 2013 seran més de 25
els seminaris que s'impartiran a més de 20 escoles d'hoteleria. Aquesta
setmana és el torn d'Andalusia i Suïssa. “Amb l'objectiu de difondre els
atributs, qualitats i característiques del cava”, l’Institut del Cava s'ha
desplaçat aquesta setmana a diferents punts d'Andalusia. Sevilla, Jaen i Huelva
han estat algunes de les ciutats escollides per a seguir amb la difusió de la
diversitat i versatilitat del Cava on més de 200 alumnes de Sala i Cuina de les
escoles d'Hhteleria Gambrinus Sevilla, Gambrinus Jaen, Consorcio Escuela de
Hostelería de Islantilla i l'Escola Superior d'Hoteleria de Sevilla, s'han
immers en el món del cava. La inquietud, la curiositat i les ganes de
conèixer, han estat el denominador comú dels alumnes., segons l’Institut del
Cava Els seminaris tenen l'objectiu de “mostrar la gran diversitat de caves que
es poden trobar actualment al mercat”. En aquesta ocasió, els caves presentats
han estat: Castell Sant Antoni, Mascaró, Freixenet, Marquès de Gelida,
Vallformosa, Segura Viudas, Jaume Giró i Giró, Vilarnau, Grimau i Sumarroca,
presentant entre tots ells noves opcions i moments de consum, amb caves per
aperitiu, gastronòmics, monovarietals i fins i tot caves per a postres. Des
de principis d'any ja s'han impartit seminaris a Màlaga, Vigo, Barcelona,
Manresa, València i la ruta seguirà per Galícia i Madrid.
A banda i
coincidint amb les dates, l’Institut del Cava també estarà present
aquesta setmana a l'Escola Internacional d'Hoteleria de Chur (Suïssa), on els
alumnes de sala, cuina i direcció Hoteleria descobriran el Cava de la mà de
l’ambaixador i formador de Cava, Manfred Wagner. El proper mes serà el
torn de l'Escola d'Hoteleria suïssa de Lucerna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada