La Denominació d’Origen Penedès inicia avui dilluns el tour de presentacions dels nous vins de l’any, amb algunes novetats respecte els anys anteriors. El conjunt de presentacions estrenen imatge i eslògan, buscant així “un aire més fresc, actual i proper al públic professional del sector de la restauració”. Aquestes es van iniciar l'any 1996, amb la voluntat de donar a conèixer d’una forma directa i personalitzada als professionals del sector, la restauració, hostaleria, i botigues especialitzades, totes les novetats de les diferents empreses de la DO Penedès. El primer dels actes, tindrà lloc avui a l’Hotel Valparaíso Palace de Palma de Mallorca, una altre novetat que presenten. També com a punt destacat, en aquest acte s’ha apostat pel maridatge del vi del Penedès amb productes autòctons de la zona, i es comptarà amb l’aportació de sobrassada de Mallorca, formatge de Maó i les Quelitas d’Inca. El 22 d’abril, l’Hotel Palace de Madrid acollirà la segona de les presentacions, i ja per últim, i també com a novetat d’aquest any, l’hotel Majestic de Barcelona tancarà el cicle el proper 6 de maig.
En l’acte d’avui a Mallorca, els
cellers que mostraran les seves novetats són Albet i Noya, Bodegas Pinord, Can Feixes,
Emendis, Gramona, Jané Ventura, Juvé & Camps, Mas Bertran, Mas Rodó, Nadal,
Parató, Parés Baltà, Sabaté i Coca, Sumarroca i Torelló.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada