Dirigit
per Eva Vila, Vila Viniteca ofereix de nou a onze de la nit del 22 de març una ‘Ràpida
introducció al món dels formatges’ que es maridarà amb els vins Lusco Albariño
2011 (DO Rías Baixas), Lustau Pedro Ximénez San Emilio (DO Jerez-Xérès-Sherry)
i Kreydenweiss Riesling Andlau 2011 (AOC Alsace). La degustació de formatges es
farà classificats segons el tipus de llet, maduració, escorça, pasta… També s’oferiran
pistes per acompanyar-los amb vins, confitures, fruita seca i pans. Es tastaran
els formatges: Burrata de Bari, Castilblanco Cuadrado, Abbaye de Tamie, St.
Felicien Fermier, Or Blanc de Corroncui, Cheddar madurado, Beaufort, Gouda
Farmstead, Sovrano, Zelu Koloria, Crozier Blue i també es catarà el millor formatge
del món segons el World Chesse Awards de Londres también se tastarà el el millor
formatge del món segons el World Chesse Awards de Londres. Tots els tastos es
realitzen amb copes Riedel de diferents tipus. Van adreçats a grups d'aproximadament
15 persones. Les places són limitades. El preu és de 65€. (socis de «El Club»:
55€).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada