dilluns, 12 de setembre del 2011

Tarragona brindarà per Santa Tecla amb vins de Nulles


Tot i que ja fa dies que s'havia donar a conéixer la notícia, no ha estat fins avui dilluns que la DO Tarragona ha donat a conéixer quins seran els vins de ldes festes de Santa Tecla de Tarragona:

La DO Tarragona, la Vinícola de Nulles i l'Ajuntament de Tarragona han presentat aquest matí a l'establiment AG Planning, al carrer Unió, la primera edició del Vi de Santa Tecla, un pack de dos vins que en aquesta ocasió ha elaborat la Vinícola de Nulles i que estan decorats amb la imatge del cartell de les Festes de Santa Tecla de Tarragona. El vi s'ha presentat en un acte que ha comptat amb la presència de la regidora de Festes de l'Ajuntament de Tarragona, Carme Crespo; el gerent de la Vinícola de Nulles, Joan Castellví i la secretària de la DO Tarragona, Àngels Collado. Tots tres han coincidit en la importància de la col·laboració entre les tres parts i també han ressaltat la històrica relació entre la ciutat i els vins de la DO Tarragona. En aquest sentit, Carme Crespo ha fet una crida a consumir “durant les festes i sempre” productes agroalimentaris
locals i ha destacat especialment la idoneïtat del vi per acompanyar les festes de Santa Tecla.
En aquesta primera edició del Vi de Santa Tecla el celler escollit ha estat la Vinícola de Nulles, una cooperativa històrica del Camp de Tarragona amb un edifici obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell. La voluntat del Consell Regulador és que aquest celler sigui rotatiu cada any i que l’ofereixi un dels cellers de la DO Tarragona amb la intenció d’anar relacionant encara més els vins de la DO amb la ciutat de Tarragona, ciutat on va néixer aquesta denominació d’origen, una de les més antigues de l’Estat espanyol.
Enguany, la Vinícola de Nulles ofereix dos vins per Santa Tecla: el Blanc Seducció i el Negre Angelus, amb un cartell que relaciona aquests dos vins amb la festa de dia i la festa de nit. Per aquest motiu li diem Santa Tecla de Nit amb l’Angelus i Santa Tecla de dia amb el Seducció. Els vins es poden trobar en pack o de forma individual a les botigues de vi de la ciutat; botigues de productes gourmet i també en bars i restaurants. El preu de les ampolles és de 5 euros si es compren de forma individual i el pack es ven a 10 euros.
Es tracta de dos vins joves que han estat molt ben valorats per guies especialitzades com ara la Guia Peñín que en la darrera edició els va donar un 87 (Blanc Seducció) i un 82 (Angelus negre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada