dilluns, 12 de setembre del 2011

Mauricio Wiesenthal, a Sitges



L'escriptor i enorme expert vitivinícola Mauricio Wiesenthal serà l'encarregat aquest divendres  d'obrir amb un pregó la Festa de la Verema de Sitges, que enguany el patrocinador Torres ha volgut dedicar a la sumilleria. Sens dubte, l'elecció de Wiesenthal és un bon encert. El pregó serà a dos quarts de nou del vespre a l'Edifici Miramar. Durant les festes, Sitges triarà entre deu candidates la seva nova pubilla o tornarà a celebrar (diumenge a la tarda) el tradicional concurs de trepitjadors de raïm. També se celebrarà dissabte i diumenge, al Passeig de la Ribera, la cinquena edició de la Mostra de Vins, on es presentaran novetats com el nou escumós de Malvasia de Sitges elaborat per Can Ramon-Viticultors del Montgròs. L'Ajuntament de Sitges ha informat que Turisme de Sitges posa a disposició del públic l’oferta de tiquets – degustació, d’una fira que arriba enguany amb 16 expositors. Sitges viurà una nova edició de la Mostra de Vins els dies 17 i 18 de setembre en el marc dels actes de la Festa de la Verema al passeig de la Ribera. Els expositors dels 16 cellers i empreses participants podrien atraure més d'11.000 visitants. La mostra arrenca amb la voluntat de "donar a conèixer la riquesa vinícola de l'àrea del Massís del Garraf". A banda dels expositors, la mostra presenta sessions de tast de vins que comptaran amb la participació de Bodegas Torres i l'Associació de Viticultors del Massís del Garraf, entre d'altres, en una vela de 75 m2 que s'estrenarà per l'ocasió.
La Mostra suma aquest any dos nous expositors com són Formatges Cal Verdaguer i PANSdeVi. A més, la participació es tanca amb Torres, Miguel Torres Chile, La Vinya, Celler de l'Hospital Sant Joan Baptista, Can Ràfols dels Caus (Associació de Viticultors del Massís del Garraf), Montau de Sadurní (AVMG), Finca Valldosera (AVMG), Finca Viladellops (AVMG), Torre del Veguer (AVMG), Vega de Ribes (AVMG), Valldolina (AVMG), Clos Lentiscus - Can Ramon Viticultors del Montgròs, Fundació Ave Maria, PANSdeVI, Forn Franquesa – Coques de Perafita i Formatges Cal Verdaguer.
Com és habitual, la Mostra oferirà 2 tipus de tiquets - degustació. Un que inclou 2 tasts de vi i una copa Riedel al preu de 5€, i un altre que inclou 4 consumicions de vi i una copa Riedel per 7€. A més, es poden adquirir tiquets per degustar productes gastronòmics al preu de 2€. Per la compra de cada tiquet s'obsequiarà amb un penjador de copes.
L'organització i coordinació de la mostra és a càrrec de l'Agència de Promoció Turisme de Sitges. L'esdeveniment compta amb el suport de l'Ajuntament de Sitges, Bodegas Torres, el Consell Comarcal del Garraf,  la Diputació de Barcelona i el Consell Regulador de la Denominació d'Origen Penedès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada