dijous, 22 de setembre del 2011

El mercat nacional, prioritat per a Enoturisme Penedès

 
El mercat nacional, segueix essent una de les prioritats d’Enoturisme Penedès. Sota aquesta premissa, durant aquestes setmanes des d’enoturismePENEDÈS, s’està fomentant la comercialització i difusió dels productes i serveis  de l’oferta enoturística del territori, tant entre mitjans especialitzats com entre agencies de viatges.
Durant aquestes darreres setmanes de setembre, des d’EnoturismePenedès,s’estan duent a terme diferents accions en el mercat nacional, per tal de seguir fomentant el coneixement i la comercialització de l’oferta dels membres d’EnoturismePenedès i els propis recursos turístics del territori.
A nivells de difusió durant la darrera setmana, un grup de periodistes de mitjans d’abast nacional, especialitzats en vins i gastronomia, han estat recorrent el Penedès per tal de descobrir en primera persona el que nostre territori ofereix en aquests àmbits, visitant diferents cellers i restaurants de la nostra zona. Al Garraf han visitat la Casa Bacardí de Sitges, han sopat al restaurant La Fitorra de Vilanova i la Geltrú plats  típics com la sípia a la bruta i s’han hostatjat a l’Ibai de Ribes. A l'Alt Penedès han visitat cellerrs com Can Ràfols dels Caus i Albet i Noya, han sopat al restaurant Ú de les Gunyoles i han dinat al restaurant Cal Xim de Sant Pau d'Ordal.
Paral·lelament des de el programa Racons de TVE, han estat ultimant un reportatge sobre la nostra comarca, que s’emetrà el proper dia 30 d’octubre, amb l’objectiu de poder oferir una amplia visió sobre el que el Penedès ofereix a nivell de cultura, paisatge, enoturisme i gastronomia. En els àmbits de comercialització directe sobre mercats potencials per Enoturisme Penedès, els dies 28 i 29 de setembre a les ciutats de Madrid i Bilbao, respectivament, el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès participarà en dos workshops, davant d’agències de viatges d’aquestes dues poblacions, per tal d’oferir-los tot el ventall de propostes que ofereix el Penedès.

1 comentari:

  1. Bona feina! Anem sembrant per recollir bons fruits!! Esperem poder parlar en breu d'una bona collita per l'enoturisme del Penedès

    ResponElimina