dimecres, 21 de setembre del 2011

Més drets de plantació a joves viticultors

El Departament d'Agricultura convoca la concessió a joves agricultors de drets de nova plantació de vinya per a 450 hectàrees 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha convocat la concessió als joves agricultors de Catalunya de 450 hectàrees de drets de replantació de vinya, com publica avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). La resolució publicada avui obre el termini per a sol·licitar aquests drets de replantació de vinya.
 
Poden sol·licitar drets de nova plantació de vinya de la reserva, els joves agricultors de Catalunya que es trobin entre 18 i 39 anys. Les sol·licituds van destinades a viticultors que compleixin les condicions següents:
 
a) persones físiques entre 18 i 39 anys que s’han incorporat a l’activitat agrària com a titulars d’explotació agrària prioritària;
 
b) persones físiques entre 18 i 39 anys que vulguin exercir l’activitat agrària o ho hagin sol·licitat en la darrera convocatòria, condicionats a què en el termini de sis mesos, presentin la primera incorporació efectiva com a titulars d’explotació agrària prioritària registrada al Departament.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada