dijous, 21 de juliol de 2011

Aloers, de RecaredoAquest dijous publico a la secció Viure de La Vanguardia una novetat, el primer vi biodinàmic de la DO Penedès:

Aloers, primer vi biodinàmic del Penedès

Amb Aloers, un fresc i cítric vi blanc sense excessives pretensions, Recaredo s'ha convertit en el primer celler de la DO Penedès a llançar un vi d'agricultura biodinàmica certificat per Demeter. És de la collita 2010 i ha estat elaborat amb les tres varietats blanques tradicionals del Penedès amb una petita criança sobre les seves mares. S'ofereix per 11,50 euros. R. Francàs


Ton Mata, de Recaredo, explica que Aloers "És un vi blanc de la collita del 2010, elaborat amb Xarel·lo, Macabeu i una mica de Parellada". Afegeix que "volíem fer un vi amb una graduació moderada i molt fresc, amb una acidesa notable i que tingués recorregut en ampolla". Mata apunta també que "creiem que tenim l’experiència i el coneixement de fer vins base Cava, que han de ser molt vius i frescos, amb acideses altes, però sempre cítriques i no verdes. Així doncs tota aquesta experiència ens ha servit per elaborar aquest nou vi tranquil que ara presentem i al que donem una petita criança sobre les seves “mares”".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada