Les caves Vilarnau d'Espiells (Sant Sadurní d'Anoia) van organitzar aquest divendres un nou acte enoturístic d'alçada. Música en viu, sopar maridatge amb els vins i caves del grup González Byass (va destacar amb llum pròpia el cava Albert de Vilarnau) i més música en viu maridada amb un gintònic de London Gin amb Fever-Tree va ser l'oferta d'aquesta iniciativa que pretén lligar emoció i art. Els participants només van pagar 40 euros per participar en una vetllada amb un meritori sopar servit amb entusiasme pel restaurant El Gat Blau de Vilafranca del Penedès i on no va faltar un bon gall negre del Penedès. A més, els assistents, dirigits per l'enòloga de la casa, Eva Plazas, van poder tastar raïms de macabeu, xarel·lo i parellada, així com mostos fermentant d'aquestes tres varietats blanques tradicionals del Penedès. Tot plegat, una molt bona iniciativa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada