Abans dels àpats se serveix un bon aperitiu:
Paco Roncero, Restaurant La Terraza del Casino
ELS SNACKS:
Cocktail “nitro”
Oliva “sfèrica”
Croqueta líquida de pernil ibèric
Fruites “lyo”
Escamarlans amb ceps
Entrepà de xoriço
Brioix “Shanghai”
“Oreo” oliva
Llamàntol amb sopa d’oli
Cocotxes en tèmpura
Oliva “sfèrica”
Croqueta líquida de pernil ibèric
Fruites “lyo”
Escamarlans amb ceps
Entrepà de xoriço
Brioix “Shanghai”
“Oreo” oliva
Llamàntol amb sopa d’oli
Cocotxes en tèmpura
EL CELLER:
Gramona Imperial Gran Reserva Brut 2006
Gramona Cava Rosé Brut Reserva
Gramona Gessamí 2010
Cervesa Damm Inedit
Cerveza Damm Inedit
Gramona Cava Rosé Brut Reserva
Gramona Gessamí 2010
Cervesa Damm Inedit
Cerveza Damm Inedit
El menú 'estrellat' es presenta així:
Xef executiu: Jordi Parra
Direcció culinària: Paco Roncero
LA GASTRONOMIA
Un sopar exclusiu. Tants estels que la nit es fa dia. Alguns dels
millors cuiners de la cuina contemporània espanyola, tots ells
celebritats mundials, il.luminant amb els seus plats més
creatius i emblemàtics la Barcelona World Race. Una reunió al
cim gastronòmic absolutament insòlita i inaudita al planeta.
The Barcelona Food Experience
L’avantguarda espanyola
L’ÀPAT
Andoni Luis Aduriz, Restaurant Mugaritz **Michelin
Carpaccio vegetal acompanyat d’un amanit agredolç,
encenalls de formatge D.O. Idiazabal i brins vegetals
Gramona Imperial Gran Reserva Brut 2005 Magnum
* * * * *
Martin Berasategui, Restaurant Martin Berasategui
***Michelin
Milfulls caramelitzat d’anguila fumada,
foie gras, ceba tendra i poma verda
Gramona Argent Gran Reserva Brut 2007
* * * * *
Quique Dacosta, Restaurant Quique Dacosta
**Michelin
Nero de la Mediterrània amb crema de beines
silvestres liquades
Gramona Celler Batlle Gran Reserva Brut 01
* * * * *
Dani García, Restaurant Calima **Michelin
Ravioli de cua de bou amb puré de patata lleuger
Gramona III Lustros Gran Reserva Brut Nature 2004
* * * * *
Jordi Roca, Restaurant El Celler de Can Roca
***Michelin
Postre làctic
Carpaccio vegetal acompanyat d’un amanit agredolç,
encenalls de formatge D.O. Idiazabal i brins vegetals
Gramona Imperial Gran Reserva Brut 2005 Magnum
* * * * *
Martin Berasategui, Restaurant Martin Berasategui
***Michelin
Milfulls caramelitzat d’anguila fumada,
foie gras, ceba tendra i poma verda
Gramona Argent Gran Reserva Brut 2007
* * * * *
Quique Dacosta, Restaurant Quique Dacosta
**Michelin
Nero de la Mediterrània amb crema de beines
silvestres liquades
Gramona Celler Batlle Gran Reserva Brut 01
* * * * *
Dani García, Restaurant Calima **Michelin
Ravioli de cua de bou amb puré de patata lleuger
Gramona III Lustros Gran Reserva Brut Nature 2004
* * * * *
Jordi Roca, Restaurant El Celler de Can Roca
***Michelin
Postre làctic
Gramona Eiswein Gewürztraminer Crianza 06
* * * * *
Paco Roncero, Restaurant La Terraza del Casino
**Michelin
“Petit fours”
Marc de Gramona
Licor de Marc de Gramona
* * * * *
Cafès
* * * * *
Paco Roncero, Restaurant La Terraza del Casino
**Michelin
“Petit fours”
Marc de Gramona
Licor de Marc de Gramona
* * * * *
Cafès
Aigua mineral Veri Agua mineral Veri
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada