dimecres, 25 d’agost del 2010


La DO Penedès, que podria viure canvis importants a la presidència a finals d'any, acaba de convocar un concurs fotogràfic amb motiu del seu 50è aniversari.


Denominació d’Origen Penedès celebra el seu 1er Concurs de Fotografia D.O Penedès

Vilafranca del Penedès, 17 d’agost de 2010. – El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, organitza la primera edició del Concurs de Fotografia D.O Penedès, amb motiu del seu 50è Aniversari.
La temàtica de les fotografies, han de reflectir l’entorn vitivinícola de les terres del Penedès. Amb l’objectiu primordial de que hi hagi una gran participació, el concurs esta totalment obert a qualsevol persona que presenti imatges relacionades amb la temàtica establerta. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies, en color o blanc i negre, sent imprescindible que aquestes siguin inèdites.
El termini de presentació de les imatges, serà del dia 28 de juliol al 30 de novembre del 2010. A més a més, les fotografies rebudes fins a la data, s’exposaran en l’estand que la DO Penedès tindrà a la Fira de Mostra de Vins de Barcelona, que es celebra del 23 al 26 de setembre del 2010.
De totes les fotografies presentades, se’n seleccionaran 10 finalistes que optaran tant a premis en metàl·lic com a caps de setmana d’Enoturisme pel Penedès.
Els guanyadors finals es proclamaran durant els actes de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, del 17 al 19 de desembre de 2010.
Les bases del concurs o qualsevol altra informació es troben a http://www.dopenedes.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada