dilluns, 18 d’abril del 2011

Premi d’Enologia “Jaume Ciurana"

Des de Rius & Rius s'ha informat avui del XI Premi d’Enologia 'Jaume Ciurana', el veredicte cdel qual es farà públic dilluns que ve:

Es constiueix el Jurat deL XI Premi d’Enologia “Jaume Ciurana” 


Convocat per la Universitat Rovira i Virgili i patrocinat per la Consultora Rius&Rius, el veredicte es farà públic el proper dilluns, dia 2 de maig. El premi, dotat amb 3.000 euros, busca fomentar l’estudi, aprofundiment, recerca i coneixement de les disciplines pròpies de la Facultat d’Enologia i, alhora, reconèixer la figura de Jaume Ciurana, un dels gran enòlegs del país i primer director de l’INCAVI.
La importancia del premi, tant pel que fa a la dotació econòmica com per l’arrelament que té dins la mateixa Facultat, es ratifica any rere any amb la incorporació al Jurat de dos membres de reconeguda vàlua, que acompanyen la resta de membres de caràcter fix: el fill de Jaume Ciurana, del mateix nom que actua de president; Albert Bordons, degà a la Facultat d’Enologia de la URV; i Miquel o Santi Rius, com a patrocinadors del premi.
Pel que fa als nous membres, proposats per la mateixa Universitat i per la Consultora Rius&Rius, es tracta de Josep Anton Llaquet Isart, president de l’Associació Catalana d’Enòlegs, atesa la seva impecable trajectòria personal i professional, tant pel seu grau de coneixement del món empresarial en general, i vitivinícola en particular: Especialista en Enologia i Viticultura; Diplomat en Enologia per la URV; Enòleg responsable de René Barbier SAU; Director Tècnic del projecte VYVA que es desenvolupa a la regió francesa del Rousillon; cofundador de “10 sentits”; gerent general de Freixenet Mexico SA; gerent general de Unión Vinícola del Este (Requena); com per la implicació que ha fet palesa en diversos projectes de recuperació de vinyets centenaris i de varietats abandonades.
D’altra banda, s’incorpora al Jurat el professor Jordi Farré Coma, Cap del Departament d’Estudis de Comunicació de la Universitat Rovira i Virgili. Doctor en Periodisme i Comunicació per la UPF; Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB. El seus interessos de recerca se centren en la comunicació política, la recepció i especialment la comunicació de risc. És membre del Grup de Recerca en comunicació ASTERISC, reconegut com a grup consolidat per la Generalitat de Catalunya. Actualment participa en un projecte del 7è Programa Marc de la UE (Benefit/risk perception and communication in the food chain). És editor associat de la revista Catalan Journal of Communication and Cultural Studies (CJCS), i ha publicat en diverses revistes acadèmiques de reconegut prestigi; destaca un recent article en la revista amb índex d’impacte Journal of Risk Research.
La deliberació del Jurat i el lliurament del Premi “Jaume Ciurana” es durà a terme, el dilluns, 2 de maig, a les 12 del migdia, a la seu de la Facultat d’Enologia de la URV (Campus Sescelades, a Tarragona) i és pública la concurrència.
Amb aquesta XI edició, Rius&Rius com a empresa de referència en el sector vitivinícola, referma la seva aposta per vincular els móns empresarial i universitari com a un dels eixos fonamentals per afavorir el desenvolupament, creixement i millora econòmica i social del mercat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada