La distribuïdora Tot Selecta va celebrar ahir dimarts a l'Hotel Terramar de Sitges un molt concorregut wine room on no hi van faltar novetats, com les presentacions dels tres primers vins tranquils de la nova etapa de Finca Valldosera (marcada pel margalló garrafenc). També es va poder tastar en primícia el vi de poble Bellmunt de Mas d'en Gil, fruit de les vinyes més joves d'aquesta impressionant propietat prioratina. El primer contacte amb aquest vi no m'ha reportat gaire emoció tot i que encara li queda rcorregut de pas per ampolla. La seva presentació oficial no serà fins d'aquí a un mes, coincidint amb la Fira del Vi de Falset. L'acte, batejat com L'Essència del Vi, va ser molt concorregut i va assolir certa alçada. Entre les novetats també va destacar una escassíssima però interessant carinyena dolça amb gust de pera d'Heretat Mont-rubí (que encara no està al mercat) o un xarel·lo jove molt varietal (White) d'aquest mateix celler penedesenc. No hi va faltar ni l'actor Sergi López ni el bo i millor de la restauració i la sumilleria del Penedès i el Garraf. El que sí va faltar va ser la impressionant anyada del 2001 del Caus Lubis de Can Ràfols dels Caus, probablement el millor vi fet mai al massís del Garraf.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada