dimarts, 7 de febrer del 2012

La Fira del Vi de Tarragona vol superar els 22.000 tastos

 
El Consell Regulador de la DO Tarragona ha informat aquest matí que la XIV edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona es farà de l'1 al 3 de juny a la rambla Nova tarragonina amb la participació d'una una vintena de cellers i cooperatives adscrites a la DO Tarragona. La voluntat dels organitzadors és superar la xifra de 22.000 tastos de l’edició de fa dos anys.

Tarragona acollirà de l’1 al 3 de juny una nova edició, la catorzena,  de la Fira dels Vins de la DO Tarragona, una iniciativa del propi Consell Regulador de la DO Tarragona que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i d’altres institucions públiques com són l’INCAVI i la Diputació de Tarragona. De nou, la part central de la Rambla Nova acollirà de divendres a diumenge de la primera setmana de juny els estands d’una vintena dels cellers i cooperatives de la DO Tarragona, procedents de les quatre comarques del seu territori, el Tarragonès, el Baix Camp, l’Alt Camp i la Ribera d’Ebre, que donaran l’oportunitat de tastar i conèixer els seus vins.

Després de l’èxit assolit en la darrera edició, la de l’any 2010, en que es van superar les 22.000 degustacions de vins, la voluntat de l’organització és millorar encara aquestes xifres i al mateix temps potenciar un complet programa d’activitats paral·leles que es presentaran en les pròximes setmanes i que tenen com a gran objectiu difondre la cultura del vi i especialment els vins de la DO Tarragona a la ciutat i també entre els visitants que s’acostin a la Rambla Nova. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada