dimecres, 8 de febrer del 2012

Clients i experts participen en l'elaboració de vins a Can Ràfols dels Caus


Imaginació és poder, diuen. i sumar esforços i opinions sempre és positiu. El tradicional celler penedesenc Can Ràfols dels Caus, propietat de Carles Esteva, va decidir escoltar el consell d'experts i clients i fer-los partíceps, en certa manera, de l'elaboració dels Petit Caus 2011, que aquesta anyada estrenen la condició d'ecològics. Si els cellers fan vins pensant amb els clients, perquè no anar més lluny com Can Ràfols dels Caus per encertar més amb els gustos del consumidor final. Tot i que en aquesta iniciativa no deixa d'haver-hi un cert màrqueting, és bo que els cellers es mostrin oberts de mires.


Can Ràfols dels Caus finalitza la creació de les noves anyades de la gama Petit Caus 2011 amb una innovadora idea: si el client és qui decideix finalment si el producte li agrada o no, doncs perquè no portar el client al celler a que participi en l’elaboració del vi? 

A finals de desembre 2011, Can Ràfols dels Caus va convidar un grup de clients al seu celler per decidir els cupatges definitius de les noves anyades dels Petit Caus 2011: el sommelier i cap de Sala del restaurant Moo (Hotel Omm) i també President de l’Associació Catalana de Sommeliers, Xavi Ayala, la sommelier del restaurant Moments, Judith Cercós, i el sommelier i Director Tècnic del distribuïdor Comercial Escolà, Iban Espinoza. Tots van estar presents en una gran jornada de tast i avaluació juntament amb l’equip de Can Ràfols dels Caus, que comptava, com no, amb la gran experiència del seu creador, Carlos Esteva. Estem impacients per provar els nous vins de la casa amb la novetat que han estat creats, en part, escoltant la opinió dels nostres clients. El Petit Caus Blanc 2011 ja està disponible, el Petit Caus Negre 2011 es llença la mercat pel 10 de febrer i el Petit Caus Rosat 2011 estarà disponible a finals de febrer. A més d’aquesta novetat, a Can Ràfols dels Caus estem orgullosos de poder anunciar que tots els Petit Caus 2011 i el Gran Caus Rosat 2011 sortiran amb la certificació ecològica del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE). Can Ràfols dels Caus ha treballat sempre amb la filosofia d’oferir un producte totalment natural i, de fet, ha practicat el cultiu ecològic des del seu inici. Tot i així, el celler va iniciar el procés de conversió de les vinyes fa 4 anys, completant el procés amb la traçabilitat de tota la elaboració dels seus vins al celler d’acord amb les bases del CCPAE. Aquest any, us oferim una gama de productes amb un doble valor afegit: vins ecològics i vins escollits pel client.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada