dimarts, 7 de febrer del 2012

Fires internacionals, per tot arreu



Les fires internacionals abarquen tot el calendari anual. Cada cop n'hi ha més i els cellers, obligats a retallar despeses, cada cop es mostren més selectius. Molts comencen a qüestionar els rèdits que deixa la costosa participació a les fires. A continuació us adjunto alguna de les fires més destacades en base a dades facilitades per Prodeca:


Biofach’ 2012 - Nüremberg (Alemanya), 15 a 18 de febrer
Saló internacional de producte ecològic, convoca gairebé 45.000 visitants de més de 124 països.

Vinisud - Montpellier (França), 20 a 22 de febrer
De periodicitat biennal, es la fira professional de referècia dels vins produïts a la zona del Mediterrani. Aquest any se celebra la 10a edició

Prowein’2012 - Düseldorf (Alemanya), 4 a 6 de març
Fira Internacional de vins i espirituosos, adreçada exclusivament als professionals. S’ha consolidat com una de les fires més importants del sector a Europa.

Foodex’ 2012 - Toquio (Japó), 6 a 9 de març
Saló internacional d’alimentació i begudes més important del Japó amb influècia en el mercat asiàtic, i punt d’entrada per als productes agroalimentaris en aquella àrea.

Alimentaria BCN 2012 - Barcelona, 26 a 29 de març
Saló internacional de la indústria, el comerç i la distribució alimentaris, considerat com una de les cites més rellevants del sector. Centre de negocis de referència per a tots els professionals vinculats a la indústria alimentària, reuneix en un mateix espai els decisors de compra de la distribuci? el comer? el food service i la resta d'operadors de la cadena alimentària internacional. Congrega més de 4.000 productors representatius de tot el món, apreciats per més de 150.000 visitants professionals provinents dels cinc continents.

Internacional Food & Hotel Asia’2012 - Singapur, 17 a 20 d’abril
Plataforma de negocis per al sector agroalimentari a tota Asia, especialment al Sud-est Asiàtic.

Sial Xina 2012 - Shanghai (Xina), de 9 a 11 de maig
Juntament amb la Food&Hotel Xina, la fira SIAL XINA és la major exposició internacional de la industria d’alimentació i begudes a Xina, especialitzada en els canals de gran distribució i el canal Horeca, com reflecteix la presència de grans agents com CARREFOUR, METRO, GOURMEDIS i SINODIS.

PLMA - Amsterdam (Països Baixos), 22 i 23 de maig
Una de les fires més importants de la gran distribució europea. Reuneix a minoristes i fabricants a fi d’ajudar-los a trobar nous productes, establir nous contactes i descobrir noves idees en el món de la marca del distribuïdor.

Sial Paris 2012 - París (França), de 21 a 25 de setembre
Fira de periodicitat biennal, considerada com una de les cites més importants del món agroalimentari gràcies a la seva magnitud i nivell globalitzador, com a punt de trobada internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada