diumenge, 6 de novembre del 2011

Caves amb termòmetre i amb cristalls Swarovski, de Jaume Giró i Giró



El celler Jaume Giró i Giró de Sant Sadurní d'Anoia ha tret al mercat el primer cava amb un termòmetre incorporat a la seva contraetiqueta. Indica la temperatura òptima del seu consum. El termòmetre passa de color blanc a color blau i apareix un OK quan la temperatura és d'entre 4 a 7 ºC.  Aquestes caves també han presentat un cava amb cristalls Swarovski a la seva etiqueta: 

El celler JAUME GIRO I GIRO presenta com a NOVETAT  dos dels seus emblemàtics caves amb uns dissenys PIONERS molt atractius  :

GRANDALLA DE LUXE GRAN RESERVA BRUT 2004 amb etiqueta d’ESTANY i pedres d’ SWAROVSKI. Edició limitada. Elaborat amb un cupatge  sumament floral que evocava El Narcissus Poeticus, la Flor dels Pirineus, ara és de gran complexitat, maridant tant amb carns com amb peixos. Ideal amb sushi i fumats. Acompanyant perfecte per postres i aperitius doncs és un plaer en qualsevol ocasió.  Molt adeqüat per a un regal especial.

ELABORACIO ARTESANA Brut Nature . Excepcional per la seva relació qualitat-preu . PRIMER CAVA amb un TERMOMETRE INCORPORAT a la seva contraetiqueta que en indicará la temperatura òptima del seu consum. El termòmetre passarà de color blanc a color blau i apareixerà un OK quan la temperatura sigui d’entre 4-7 ºC.  Coupage floral e intensament afruitat ( poma, plàtan i fruites tropicals ). Combina perfectament amb peix i marisc, i és deliciós a qualsevol hora del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada