divendres, 4 de novembre del 2011

Castell d'Or, a l'Aula Gastronòmica de la Boqueria


Dos vins i un cava  del grup cooperatiu Castell d'Or acompanyaran dilluns un bufet a l'Aula Gastronòmica de la Boqueria en un acte adreçat a professionals de la restauració i dels mitjans cde comunicació:

El xef de l’hotel Majestic cuina amb productes cooperatius catalans

 Aposta dels cuiners catalans per la proximitat en una presentació de pollastre de pagès del Berguedà, arròs del Delta i oli i fruita seca del Baix Camp

La Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) de la mà del xef de l’Hotel Majestic, Jordi Conesa, presenta, dilluns 7 de novembre, cuina catalana amb pollastre de pagès i vedella del Berguedà, arròs del delta de l’Ebre i oli d’oliva i fruita seca del Baix Camp. L’acte, que es farà a l’Aula Gastronòmica del Mercat de La Boqueria, té l’objectiu de donar a conèixer aquests productes al sector de la restauració i a la premsa especialitzada i comptarà amb la presència de Núria Bàguena, assessora gastronòmica, professora d’alimentació i nutrició i col·laboradora de diferents mitjans de comunicació.

En concret i donada la proximitat de dates, es presenten productes relacionats amb la cuina de Nadal, com són pollastre de pagès i vedella de la cooperativa Ramaders de Muntanya del Berguedà, arròs “Segadors del Delta” de la cooperativa Arrossaires del Delta de l’Ebre i oli verge extra “Antara” i fruita seca “Coselva” de la cooperativa tarragonina Coselva.

L’acte començarà amb una exposició de les característiques dels productes cooperatius i, a continuació, el xef Jordi Conesa farà una demostració de cuina en directe tot presentant tres receptes creades especialment per a l’ocasió, que es degustaran com a cloenda de l’acte. El bufet degustació s’acompanyarà de vins i caves cooperatius, com són el vi blanc “Cossetània Chardonnay 2010”, el vi negre “Cossetània Reserva 2006” i el cava “Flama d’Or Brut Imperial”, tots ells del grup Castell d’Or.

La presentació / demostració de productes cooperatius a la restauració s’emmarca en la campanya IMPLICA’T en el consum de producte cooperatiu, i es posa en marxa en col·laboració amb el grup de restauració Chefsbook. Aquesta acció se subvenciona mitjançant el Departament d’Empresa i Ocupació i el SOC a través del programa de projectes innovadors, cofinançat pel Fons Social Europeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada