dilluns, 21 de novembre del 2011

7è Subirats Tasta'l, aquest diumenge


Subirats no afluixa en la seva decidida aposta per l'enoturisme i per la promoció dels vins, caves i productes de la terra. Aquest diumenge fan el 7è Subirats Tasta'l.

Aquest diumenge se celebrarà el 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra

Aquest diumenge 27 de novembre, de 11 a 15 hores, a Sant Pau d’Ordal (Subirats) se celebrarà el 7è SUBIRATS TASTA’L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra. Cada any l’assistència a l’esdeveniment augmenta ja que és un excel.lent aparador popular per donar a conèixer que a Subirats es produeixen vins i caves de primera qualitat i és punt de trobada dels professionals del sector de l’el.laboració i de la gastronomia local, com magnífics embotits, garlandes, mel, hortalisses i tot tipus de productes agrícoles. A banda de la possibilitat de comprar el cava per aquest Nadal, hi haurà també exposicions de pintura, terrissa i artesania, l’ADF Subirats exhibirà les seves habilitats en el medi natural, i d’altres activitats i accions paral.leles a les degustacions. L’atracció d’aquesta fira enograstronòmica rau en la seva autenticitat ja que tots els expositors ofereixen directament els seus productes sense intermediaris i amb la possibilitat de tastar-los adquirint els tiquets de l’organització ha previst: 3 degustacions de vi o cava amb una copa de regal per 6 Euros i sense la copa només 5 Euros, 3 degustacions gastronòmiques per 5 Euros i 1,5 Euros si es vol comprar només la copa de cava o vi commemorativa. Així mateix també es podrà adquirir el set de plaques de cava promocionals “Subirats Capital de la Vinya” que edita el Patronat de Turisme de Subirats. La mostra “Subirats Tasta’l” és organitzada per l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest serà doncs un cap de setmana immillorable per gaudir del Penedès tot recorrent les Rutes Vitivinícoles de Subirats i finalitzar l’experiència tastant els millors productes del territori. Seguint l’esperit del Mercat del Préssec d’Ordal que es desenvolupa a l’estiu a la mateixa plaça de Subirats, hi haurà venda directa de productes del camp a càrrec dels propis pagesos, els quals acostumen a esgotar existències, fet que valora l’interès dels visitants pels productes de proximitat. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, caves i cellers. Es pot consultar totes les empreses que que participen a la fira al web del Patronat de Turisme de Subirats http://www.turismesubirats.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada