Avui dijous publico a La Vanguardia (secció Vivir) una petita noticia fent referència a les tres principals activitats vitivinícoles d'aquest cap de setmana. La més notable és la del Catavins de Sabadell. El seu director, Josep Abellán, diu que aquest cap de setmana Sabadell es convertirà en el punt de trobada del món del vi. Arriba a la tercera edició apostant per fer un salt qualitatiu i quantitatiu, incrementant l’oferta d’expositors i ampliant i renovant el programa d’activitats per oferir espais innovadors i atractius als professionals i optimitzant-ne la presència al saló. La creació de l’Aula del Professional, sala amb accés exclusiu als professionals, permetrà tastar els vins exposats d’una manera directa i privada. Les tradicionals i exitoses activitats, els cursos de tast i les degustacions guiades s’engloben dins una atmosfera especialment pensada per tots els amants de vi, que troben a Catavins Sabadell l’espai idoni per aprofundir en la cultura del vi. Paral·lelament, els dies 10, 11 i 12 de novembre tindrà lloc el taller internacional “Catalonian Cellars” on una trentena d’importadors de tot el món es trobaran amb empreses productores catalanes (una quinzena) per afavorir els contactes professionals i incrementar les seves exportacions. Més informació a www.catavinssabadell.com.
Vinos en Sabadell, Porrera y Gelida
Con la tercera edición del Catavins, Fira Sabadell celebra hasta el domingo un certamen abierto al público general y al profesional que quiere hacer un salto cualitativo y cuantitativo con un centenar de estands. Por otra parte, en Porrera se podrán catar el sábado por la mañana vinos de 16 bodegas del pueblo y degustar la gastronomía local, y en el Funifira de Gelida se catarán vinos y cavas del Penedès el sábado y el domingo. R. Francàs
Vinos en Sabadell, Porrera y Gelida
Con la tercera edición del Catavins, Fira Sabadell celebra hasta el domingo un certamen abierto al público general y al profesional que quiere hacer un salto cualitativo y cuantitativo con un centenar de estands. Por otra parte, en Porrera se podrán catar el sábado por la mañana vinos de 16 bodegas del pueblo y degustar la gastronomía local, y en el Funifira de Gelida se catarán vinos y cavas del Penedès el sábado y el domingo. R. Francàs
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada