divendres, 19 de novembre del 2010

Anyada 2010 al barri de la Ribera de Barcelona


Des del 1994, cada any per aquestes dates, el Barri de la Ribera de Barcelona celebra l’arribada dels vins de la nova collita, una de les cites anuals més esperada pels professionals i amants del vi. El dimecres 23 de novembre els carrers Agullers, Consellers i Canvis Vells seran l’escenari de presentació en primícia de la nova anyada 2010 de prestigiosos cellers d’arreu de l’estat. El tast de vins s’acompanya de tapes i platillos elaborats pels restaurants més emblemàtics del barri.

Es tastaran els vins joves dels cellers: Abel Mendoza, Albet i Noya, Artadi, Benjamín Romeo, Ca N’Estruc, Carchelo, Castaño, Castell del Remei,Castillo de Monjardín, Celler Capçanes, Celler el Masroig, Fariña, Finca Valldosera, Gramona, Josep Mª Ferret Guasch, L’Olivera, Más Amor, Mommessin, Mont Marçal, Muga, Ostatu, Parató, Raventós i Blanc, Roura, Sierra Cantabria, Solar de Urbezo, Terras Gauda, Torres i Viñas del Vero.

Els establiments que col·laboren són: Bar Agullers, Bar Salvador,Bubó, Cal Pep, Comerç 24, Escuela de Hostelería Hoffman, Forn Vilamala, Kannon Gyo, La Coronella, La Vinya del Senyor, Olis Bargalló, Querida Carmen, Petra, Sagardi, Serralleria Alfons, Aigües del Montseny, Vila Viniteca.

L’assistència dels darrers anys ha estat de més de 3000 persones, que no es van voler perdre la presentació dels nous vins. Amb la compra d’una copa commemorativa de l’acte, es poden tastar tants vins com es desitja.

Dia: 23 de novembre del 2010.
Hora: a partir de las 17.00 h.
Preu: 4 €. Copa + degustació de vins.
Lloc: Calles Agullers, Consellers i Canvis Vells. Barri de La Ribera, el Born. 08003 Barcelona.

1 comentari: