dijous, 10 de juny del 2010

Gran festa pel 10è aniversari de la DO Catalunya


La DO Catalunya, que s'ha convertit en la primera DO catalana, ha organitzat una gran festa per celebrar els seus reeixits primers deu anys. Avui s'han donat a conèixer els detalls:

La celebració, que és oberta al públic, tindrà lloc el  pròxim 19 de juny a Barcelona,

 

LA DO CATALUNYA CELEBRA

EL SEU 10è ANIVERSARI

AMB LA I MOSTRA DELS SEUS CELLERS

 

La Denominació d’Origen (DO) Catalunya clou les celebracions del seu 10è Aniversari amb la I Mostra dels seus Cellers, en una jornada oberta al públic el pròxim dissabte 19 de juny, a la Sala Marquès de Comillas de les Drassanes Reials i el Museu Marítim de Barcelona. La inauguració anirà a càrrec del Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de CatalunyaJoaquim Llena; del Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes i del President de la DO Catalunya, Xavier Pié i Dols.

La Festa del 10è Aniversari de la DO Catalunya obrirà les seves portes a les 12 del migdia (i fins les 22 hores) amb més de 20 cellers que donaran a tastar els seus vins als assistents que poden accedir de manera gratuïta i amb un tiquet opcional de 3€ per 5 tastos.

La mostra de vins estarà “maridada” amb diferents activitats més lúdiques. A les 17 hores, tindrà lloc la cerimònia de lliurament de premis del II Concurs BlogDOCat, al millor blog vitivinícola català, amb la presència d’alguns dels bloggers més importants del país. El blog guanyador rebrà un premi valorat en 3.000€.

A les 18 hores, l’Àngel Pasqual del Restaurant Lluçanès i xef del programa de TV3 La Salut al Cistell oferirà un showcooking molt especial i lligat amb la vinya i el vi. A les 19.30 hores, el maridatge musical anirà a càrrec de l’actuació del millor grup català 2009 –segons Enderrock-:Els Amics de les Arts.

Per acabar la jornada, s’atorgarà el premi del Concurs Fotogràfic del 10è Aniversari, a la millor imatge realitzada durant els tastos de vique la DO Catalunya ha organitzat amb motiu del seu aniversari a molts dels districtes de Barcelona i molts municipis de la demarcació. Les fotografies estaran exposades a la sala i seran els mateixos assistents els encarregats de triar la guanyadora ja que podran votar a la zona d’exposició.

Barcelona, 10 de juny de 2010

 

· Trobareu més informació a www.do-catalunya.com o al Blog i/o Facebook de la DO Catalunya.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada