DEDUES ORIGINAL, A PUNT PER SER DEGUSTADA
Original és la primera cervesa per a la degustació gastronòmica elaborada per DeDues a Girona.
10/06/2010. Des d’un tartar de tonyina a uns cargols; des de carxofes fins a xocolata amargant; marisc, albergínies, salaons... tot això marida perfectament amb la cervesa d’autor DeDues Original, una cervesa pensada per a la degustació gastronòmica.
Aquesta cervesa està produïda a tocar de la zona volcànica de la Garrotxa, on es beneficia d’una aigua molt rica en minerals i de gran puresa, i està elaborada a partir d’un 80% d’ordi i un 20% de blat.
Es tracta d’una cervesa totalment natural, sense additius, colorants ni conservants. La seva escuma fina procedeix exclusivament del carbònic obtingut a través del procés de fermentació, ja que DeDues evita l’addició de carbònic artificial a totes les seves elaboracions.
En conseqüència, en tastar la DeDues Original apareixen en nas les aromes pròpies dels llevats, al costat de notes de préssecs madurs, poma al forn i codonys. Tot i que l’atac és molt suau i agradable, en boca DeDues Original és intensa i expressiva, de textura densa i permanència llarga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada