Noves distincions per a Torre del Veguer
// R.F.
El celler ribetà Torre del Veguer no deixa de recollir premis per al seu reeixit Muscat (moscatatell de gra petit) emparat per la DO Penedès. La directora tècnica del celler, Marta Estany, el defineix com un vi delicat i sorprenentment aromàtic. Afegeix que el recomana per a acompanyar tota mena de mariscs i peixos blancs. Aquest aromàtic i fruitós vi blanc de la darrera collita, la del 2009, s’ha endut una medalla de plata al prestigiós concurs internacional Wine Masters Challenge 2010, celebrat aquest mes d’abril a Estoril (Portugal). Aquest nou reconeixement consolida la nostra línia amb el muscat, segons el director d’exportació, Joaquim Gay de Montellà. Afegeix que Torre del Veguer aposta per una integració vertical amb aquesta varietat: el nostre blanc jove sec, el vi dolç sobremadurat Verema tardana i l’escumós Espurna, que sortirà al mercat cap al mes de novembre. En aquest mateix concurs el jurat ha recomanat el Torre del Veguer Cabernet Sauvignon de l’anyada 2007. En el Wine Masters Challenge 2010 hi han participat un total de 4.497 vins, dels quals 3.751 es van classificar per a la final.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada