dijous, 26 de maig del 2011

Temps de flors, novetat de Sumarroca


Sumarroca va presentar ahir a la tarda al restaurant Moments de Barcelona el seu darrer vi, un vi amb base moscatell de gra menut al qual s'ha volgut donar cos amb una pinzellada de xarel·lo i aromes florals amb gewürztraminer. Destaquen les aromes florals per damunt de les fruitoses. És un vi que connecta amb els nous gustos. La següent és la nota de premsa de Sumarroca:

Temps de flors és la nova proposta de Sumarroca per aquesta temporada. Les sensacions florals i de fruits d’estiu són les protagonistes en aquest nou vi blanc. En aroma, les fruites madures d’estiu com el préssec, la pera, el litxi i l’albercoc i les notes més florals com el gessamí, la rosa, el taronger o l’azalea evoquen al consumidor a una tarda agradable d’estiu, de temperatures suaus i tranquil·litat. En boca, Temps de flors es presenta com un vi opulent, cremós i equilibrat, un vi excel·lent per acompanyar a tota mena d’àpats lleugers com entrants frescos, amanides, formatges, carns blanques, verdures a la planxa, marisc o peix. L’evolució que experimenta el propi vi permet percebre, segons el moment en que es tasta, algun tret diferencial d’alguna varietat per sobre d’un altre. Per tal de gaudir del vi en les seves millors condicions, es recomana el seu consum entre els 6 i els 8 graus. 

Les propostes gastronòmiques del xef

Raül Balam Ruscalleda, xef del restaurant Moments, ha creat especialment per a la ocasió set propostes culinàries que combinen a la perfecció amb la profunditat aromàtica de Temps de Flors: Vellut de maduixa i tomàquet amb llagostins; pèsols del Maresme amb botifarra; lluç de palangre amb salsa verda; suquet d’escórpora; arròs de gambes; maduixes i flors; bunyols d’acàcia. 

Cura pel disseny, sempre present a Sumarroca 

Les flors, també protagonistes del disseny que vesteix l’ampolla, estan inspirades en el camí que dona la benvinguda a la finca Sumarroca de Sant Sadurní d’Anoia. Temps de flors és la millor oportunitat per acompanyar els àpats d’estiu d’aquesta temporada o, simplement, per gaudir del plaer de prendre una copa de vi.

Sobre Sumarroca

Sumarroca condensa tota l’essència de l’activitat vitivinícola: la combinació entre tradició i capacitat innovadora, la convivència entre passió per la terra i recerca constant de l’excel·lència. Present al Penedès des de fa més de dues dècades, avui Sumarroca és un celler dinàmic i amb un model de negoci i de creixement basat en la qualitat dels vins i caves, en un servei personalitzat i en un esforç continuat en investigació, desenvolupament i innovació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada