dimarts, 31 de maig del 2011

Noves activitats enoturístiques al Penedès

CAP DE SETMANA DE NORDIC WALKING I PRESENTACIÓ DE LES NOVES RUTES SENDERISTES I CICLOTURISTES
 
Els propers dies 18 i 19 de juny, es durà a terme la primera edició del Nordic Walking Alt Penedès entre vinyes, que constarà de 2 sortides d’aquesta modalitat esportiva; una el dissabte per la tarda, i l’altre el diumenge al matí.

El Nordic Walking, o marxa nòrdica, és una activitat física apte per a tothom, consistent a caminar amb l’ajuda d’uns bastons especials, que permeten a la vegada que caminem, activar la part superior del tronc i els seus grups musculars, convertint aquesta acció de caminar amb molt més eficient i saludable.

La sortida de dissabte dia 18 serà a les 17h des de l’Auditori de Vilafranca, i constarà d’un recorregut apte per a tothom pels voltants de la muntanya de Sant Pau, amb una distància total de 7 kms.

El diumenge 19, la sortida serà des de les Caves Nadal, a les 8:45h, i es durà a terme sobre una distància de 17,5 kms pels voltants del Pla del Penedès.

Els assistents a aquestes 2 activitats, podran conèixer en primícia el nou mapa camins del vi i del cava i la resta d'oferta de senders i cicloturisme de la comarca., que estarà disponible per a tothom a partir d’aquestes dates.

Les places a aquestes 2 activitats són limitades a 50 persones pel dissabte i a 125 persones pel diumenge. La inscripció és gratuita, i s’ha de formalitzar a través del web www.enoturismepenedes.cat, on podeu trobar a més tota la informació corresponent a aquestes activitats i tot un ventall de propostes i promocions per als participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada