diumenge, 4 d’agost del 2013

Figueres acollirà el primer seminari sobre winebranding de Catalunya



Figueres acollirà el primer seminari sobre winebranding de Catalunya en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l'Empordà. El Marca Vi es realitzarà el 6 de setembre i hi participaran destacats especialistes com la Directora General de Turisme de la Rioja, Mónica Figuerola o el director acadèmic d'EAE Business School, David Riu. Està dirigit a cellers, restaurants, enoteques, hotels, agències de viatges i destinacions turístiques que vulguin crear marca l'entorn del vi i l'enoturisme i compta amb el suport de la Ruta del Vi i la DO Empordà. La presentació del seminari s'ha realitzat aquest dissabte al Pati del Txot's de Figueres i ha anat a càrrec del regidor d'hisenda, comerç i turisme de l'Ajuntament de Figueres, Manel Toro, del Director conseller del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Ramon Ramos i del director del Marca Vi, Pau Canaleta.
El Marca Vi es realitzarà el divendres 6 de setembre, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l'Empordà i pretén esdevenir un referent en creació de marca en l'àmbit del vi i l'enoturisme a Catalunya, a més de ser una eina per a tots aquells negocis a l'entorn del vi que necessitin millorar la seva comunicació i el seu posicionament. En aquesta primera edició, comptarà amb destacats especialistes en marketing, comunicació i enoturisme com el professors de marketing d'EAE i la URV, David Riu i Jaume Gené, la Directora General de Turisme de la RIoja, Mónica Figuerola, els professors de turisme de la UdG, José Antonio Donaire i Jaume Marin o el consultor en comunicació, Pau Canaleta. Aquesta jornada, a més de ser pionera a Catalunya, és un pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi de l'Empordà i compta amb el suport de l'Ajuntament de Figueres, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i la DO Empordà.
            El Marca Vi es realitzarà a l'auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport de Figueres al llarg de tot el dia 6 i finalitzarà amb un tast horitzontal de vins de l'Empordà de l'anyada 2009 a càrrec de la sumiller especialitzada en els vins de l'Empordà, Laura Masramon.
Les inscripcions així com el programa, horaris i actitiviats, es pot consultar a la web del seminari: www.marcavi.cat.

1 comentari:

  1. Gràcies Ramon. No conec cap blog més complet que el teu, si no surts a Vi-franc qüasibé és com si no existissis en el món del vi.

    ResponElimina