Ja hi tornem a ser. Arribem a Intervin (em torna a acompanyar el vilanoví Xavier Nolla) però no ens deixen entrar fins que no són les 9.45 hores (es passen d'estrictes un cop més). Comencem saludant gent de Cal Torres, el Gerard Jané i els de la Cooperativa de Gandesa. A l'estand d'Avgvstvs trobem una de les imatges d'aquest any (òbviament si s'exclou els boys i girls de Rón Legendario i les noies sado-maso de Dictador): el Josep Puig (el millor venedor de vins del món) s'hi ha instal·lat en plan okupa (com mostra la foto) per donar a tastar els seus vins. Hores més tard l'Albert Roca em tranquilitza afirmant que el Puig li havia demanat permís. Comencem els tastos per Parés Baltà (amb en Josep Cusiné) i per l'Albert Jané d'Acústic Celler (continua en una molt bona línia aquest projecte de la DO Montsant que vol diversificar-se al Penedès però també al Priorat). Avui també tastaré Jané Ventura, Viña Pedrosa (en companyia de José Manuel Pérez Ovejas), Tomás Cusiné o Altavins. A les 11.30 arribo a l'estand de Joselito per maridar Dom Pérignon amb els seus embotits. El sumiller de la casa del monjo d'Hauvitllers dirigeix el tast del xampany amb un entusiasme i unes maneres teatreres realment excepcionals. La finesa d'aquests xampanys és sensacional. Torno a Intervin corrents per anar a la presentació de Valdubón X de Freixenet amb algun dels seus creadors (no hi falten el Jordi Grau o la Meritxell Falgueras). La presentació d'aquest vi on destaca la fruita i la frescor acaba al restaurant L'Univers de la Fira (massa car pel que ens proposen). La tarda passa volant però l'acabo tenint l'honor de tastar amb el Raül Bobet els vins que fa a Tremp en companyia del Damià Deàs i l'Eva Plazas de Vilarnau. A més dels seus dos blancs que estan al mercat (em continuo quedant amb el sauvignon blanc) tasto per primer cop dos negres (el syrah és realment interessant). Deixo Intervin amb en Josep Cusiné per anar a sopar en dos temps. A la sortida, però, un agent de la Policia Local amb una mala folla més que notable atura el Josep quan intentava connectar el seu mòbil (es lliura de la multa de miracle). Després d'un bon tomb per Sarrià arribem a Gouthier per fer un memorable maridatge d'ostres amb el Calcari de Parés Baltà. Marxem en poc temps no sense abans saludar dins el local el propietari de Parxet (el Codorníu Ramon Raventós). El nostre següent punt és el Cal Xim de Barcelona, on ens reunim amb la resta de la família Cusiné i uns distribuïdors del Quebec. El Santi Amigó arriba tard procedent del bàsquet (el Barça no pot amb el Madrid i el de Sant Pau d'Ordal fa mala cara). El sopar és francament agradable (molt bons els pèsols, l'hamburguesa de peus de porc, l'Indigena i el vi del Priorat d'aquesta marca). Parlem català, francès i anglès. A la sortida veiem que hi ha molts famosos: des de la bomba Navarro a la Conchita Martínez. Marxem cap a casa (arribo a quarts de tres) no sense que abans els Mossos facin bufar el Josep al peatge de Vallcarca de l'autopista (0,0 però ens enduem un bon esglai). El Josep es troba un altre control a Olèrdola però el deixen passar. Aquest divendres toca el punt i final.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada