dimarts, 29 de juny del 2010

Vuitè aniversari del Cigró d'Or amb Alemany i Corrió



Amb vins de luxe d'Irene Alemany i de Laurent Corrió, els autors del reconegudíssim Sot Lefriec, aquest divendres el restaurant gelidenc El Cigró d'Or festeja el seu vuitè aniversari. Entre d'altres joies, es tastarà l'escassa joia Plou i fa sol, un memorable vi blanc de xarel·lo i malvasia de Sitges nascut d'una espectacular vinya del massís del Garraf. Només se n'han fet 500 ampolles. Per a qui vulgui assistir al sopar, aquí teniu més informació:

El 2 de juliol del 2002 vam obrir el nou Cigró d'Or. Avui, a 2010 celebrem els vuit anys d'obertura. El proper divendres 2 de juliol celebrem vuit anys de Cigró!

Divendres vinent, a les nou del vespre farem un sopar especial per celebrar l'efemèride. Ha de ser un sopar més important que de costum, un sopar propi d'un dia de festa. De fet, per nosaltres, el proper divendres ha de ser una festa.


Divendres 2 de juliol farem un maridatge amb l'Irene i el Laurent, del celler Alemany i Corrio. El preu del sopar és de 65 euros i l'hora d'arribada les nou del vespre (preguem puntualitat). Tots els qui hi esteu interessats podeu telefonar-nos al telèfon 93 779 0389.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada