dimarts, 8 de juny del 2010

Reus Viu el Vi


Aquest cap de setmana se celebra Reus Viu el Vi. La iniciativa és prou interessant. Es volen superar els 30.000 visitants de l'any passat:

Els dies 11, 12 i 13 de juny la plaça de la Llibertat serà l’escenari de la segona edició de la REUS VIU EL VI, la fira dels vins de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus. Una iniciativa de la mateixa Cambra, de l’Ajuntament de Reus i del Consorci Reus Vitalitat Gaudí que permetrà tastar els vins de 67 dels millors cellers de casa nostra instal·lats a la cèntrica Plaça Llibertat. A més enguany s’enriqueix l’oferta amb 14 espais dedicats a la gastronomia per fer els millors maridatges. En total més de vuitanta estands per donar vida a una fira que, a més, tindrà cada nit el seu complement musical a l’espai del Parc de Sant Jordi, annex a la mateixa Plaça. Si amb la REUS VIU EL VI reivindiquem els vins de la terra, amb els músics fem el mateix. Portem a una magnífica representació de la música que es fa al nostre país amb la Beth –l’encarregada d’inaugurar la fira-, el Quico El Cèlio, l’Orfeó Reusenc amb el seu Ball de Festa Major.o el grup local “Insonora”.

Tot plegat són els principals arguments d’un certamen que té el repte de superar les xifres de la primera edició, amb una assistència de 30.000 vistants i més de 5.000 packs de tast despatxats. Per aconseguir-ho necessitem de la teva complicitat per tastar els millors vins del món, els de les nostres Denominacions d’Origen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada