dilluns, 21 de juny del 2010

Premi per a http://vinsdecatalunya.blogspot.com



El lliurament de premis ha tingut lloc durant la festa del 10è Aniversari de la Denominació d’Origen Catalunya,


EL BLOC VINS DE CATALUNYA DE JAUME AGUADÉ 

GUANYA EL II CONCURS BlogDOCat, 

ORGANITZAT PER LA DO CATALUNYA



El bloc Vins de Catalunya de Jaume Aguadé ha estat el guanyador de la II Edició del Concurs BlogDOCat, al millor bloc vitivinícola català, que organitza biannualment la Denominació d’Origen Catalunya. El jurat ha triat el primer premi, valorat en 3.000€, de forma unànime pel “seu esforç en la promoció dels vins catalans i del consum de vi a Catalunya i per la seva qualitat literària”.


El segon premi ha estat pel bloc Elvi.net, de Demos Bertran “pel seu grau de desenvolupament tecnològic, la seva òptima organització i la seva riquesa en quantitat de bon material” i el tercer classificat ha estat el bloc Vadebacus d’Oscar Gallifa, Carlos González i Carles Palahí “per la gran interacció i participació del bloc, així com la facilitat en la navegació que ofereix”.


El II Concurs BlogDOCat també ha atorgat una menció especial del jurat, en aquest cas, ex-acquo “per la innovació i originalitat en el disseny i l’aposta d’aquests blocaires per trobar noves maneres per presentar la informació, al marge dels blocs tradicionals”. Els guardonats han estat els blocs Vinos Blog, d’Oriol Miró i Roger Junyent i Perquè el Vi sigui a Taula Cada Dia, d’Oriol Pérez de Tudela.


El jurat d’aquesta segona edició del Concurs BlogDOCat ha estat format pel secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà; el director de Vilaweb, Vicent Partal; la blogger i co-organitzadora del Congrés de Bloggers Europeus, Gabriella Opaz; el dissenyador, Joan Maria Vinyes i el guanyador de la primera edició del concurs, Joan Gómez Pallarès, del bloc De Vinis.

La cerimònia de lliurament de premis, presentada pel president de l’Associació Catalana de Sumillers, Jordi Bort, ha tingut lloc durant la Festa del 10è Aniversari de la DO Catalunya a les Drassanes de Barcelona. Més de 20 cellers han participat en la I Mostra de Cellers de la DO Catalunya, per la que han passat gairebé 2.000 persones, en una festa maridada amb un showcooking a càrrec del cuiner del programa de TV3 La Salut al Cistell, Àngel Pasqual, i amb l’actuació musical d’Els Amics de les Arts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada