dimecres, 9 de gener del 2013

Jürgen Wagner, del Celler de Capçanes, el pròxim dimarts a l'Auditori de Vilafranca



El proper dimarts 15 de gener, de 10 a 12 hores, el director comercial i d’exportació de la cooperativa Celler de Capçanes, Jürgen Wagner, explicarà a l'Auditori de Vilafranca del Penedès com aquest celler de la DO Montsant s'ha convertit en un referent en l’elaboració de vins kàixer a tot el món. Les inscripcions gratuïtes encara estan disponibles al web desenvolupat.vilafranca.cat i al telèfon 93 817 11 69, i ja hi ha més de 250 persones inscrites a la conferència.
 
L’any 1995, el poble de Capçanes, situat a la comarca del Priorat, agricultors amb un mercat molt local, van saber aprofitar l’oportunitat d’atendre la demanda de vi de les comunitats jueves, adaptant-se a les seves necessitats específiques de producció. "Aquesta exitosa adaptació al nou mercat, vol motivar a empresaris i emprenedors de l’Alt Penedès a la innovació i cooperació com una fórmula a tenir en compte", segons l'organització de l'acte. Aquesta serà la darrera de les conferències del primer cicle Desenvolupa’t que el Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha dut a terme amb gran èxit els darrers mesos i que ha dut a Vilafranca del Penedès als empresaris i emprenedors Emilio Duró, Pau Garcia Milà i José Luis Izquierdo “Mago More”.

Jurgen Wagner és un enòleg alemany que des de 1999 dirigeix l'exportació de la cooperativa Celler de Capçanes al Montsant. Ha treballat a diversos cellers a Alemanya, Itàlia i Espanya, entre els quals: Bodegas “Weingut Probsthof” (Pfalz-Alemanya), Bodegas “Unterganznerhof” (Alto Adige-Itàlia), Bodegas “Forschungsweingut Fachhochschule Geisenheim” (Geisenheim-Rheingau-Alemanya), Cavas “Sektkellerei Bardong” (Rheingau-Alemanya), Bodegas (Remelluri- D.O.C.Rioja), “Cavas Gramona” (D.O.Penedes) i “Clos Mogador” (D.O.Q.Priorat). Va realitzar estudis d'enologia i tecnologia de begudes amb especialitat en economies a “Fachhochschule Geisenheim” (Alemanya) i un programa Erasmus a la Universitat Rovira i Virgili. Ha treballat com a export manager a "Cavas Gramona" (D.O. Penedès), com a wine buyer a "European Cellars" Eric Solomon Selection (EE.UU.); i com a consultant i wine buyer a "VinEspa" i "La Tienda" (Alemanya). També ha realitzat col·laboracions com a periodista freelance a premsa especialitzada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada