dijous, 17 de gener del 2013

El Celler Cooperatiu de Salelles valora posar en marxa un projecte d’atenció a les persones grans




El Celler Cooperatiu de Salelles presentarà avui dijous a Manresa un estudi sobre la posada en marxa d’un projecte Social Coop a la comarca del Bages. La cooperativa prestaria serveis d’atenció a la persona, com l’entrega d’àpats a domicili i la neteja de la llar, especialment adreçats a donar suport al col·lectiu de gent gran de la zona.
El Celler Cooperatiu de Salelles és una empresa líder en la producció de pinso ecològic al país, orientada a prestar servei als seus socis i al territori on desenvolupa l’activitat. Des de l'any 1926 s'eleboren vins dels raïms aportats pels seus associats. Disposen de les instal·lacions i maquinaria adaptades a les noves tecnologies per l'eleboració, envasament i distribució necessàries. rodueixen vins de qualitat amb qualificació DO. Pla de Bages i la marca As de Copes, amb classificació de DO Catalunya amb la marca Degà de Salelles. També eleboren i comercialitzen vins de taula, vins generosos i vinagres. El Celler Cooperatiu de Salelles, S.C.C.L., va ser fundat l’any 1926, per un grup d’emprenedors de la vinya de les contrades, que van decidir unir els seus esforços per a millorar conjuntament en l’elaboració i la comercialització dels seus vins.
En el marc del projecte Social Coop, en els últims mesos, ha estat treballant per definir les necessitats del territori i dels socis de la cooperativa, i s’ha elaborat un estudi de viabilitat per implantar serveis a l’atenció de la gent gran. El projecte Social Coop és una iniciativa impulsada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya junt amb la Fundació del Món Rural, que té com a objectiu atendre a les persones i generar llocs de treball per a la població femenina a través del cooperativisme agrari. En el projecte Social Coop de Salelles es compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada