dimecres, 16 de gener del 2013

Anuncis que fan mal



Hi ha anuncis que fan especial mal a la vista i trepitgen més d'un ull de poll, i més si porten el logotip del Consell Regulador del Cava. La creativitat publicitària hauria de tenir certs límits per no afectar massa les susceptibilitats. Molts creiem que som els millors en futbol i, òbviament, també en cava, amb tots els respectes del món pel cava de Bonaval (Almendralejo) i del de la resta d'Extrenadura. Ja té nassos, però, que des de Bonaval es digui que en futbol són millors (en clara referència al Barça) quan aquest celler ha patrocinat la Selecció Espanyola de Futbol. Què en pensen d'aquest anunci?

4 comentaris:

  1. Aquest anunci ataca directament el mateix orígen de la DO Cava, per tant es motiu objectiu la expulsió del celler Bonaval de la DO. I de pas a tots els que no siguin catalans. Que s'inventin una altra DO, però és inadmisible que des de dins la DO Cava s'ataqui tant directament als seus "tutors". Al final acavan tocant el que no sona fins i tot als que som mes moderats.

    ResponElimina
  2. jo penso que el que es podria fer és deixar-els-hi el nom a ells i fer una altra DO més pròpia i més ben definida i més llògica !

    ResponElimina
  3. Si ho fèssim els celler catalans, posant-hi la senyera, que ens diríen?

    ResponElimina
  4. Doncs jo ho trobo bé! llibertat d'expressió, llibertat de pensament, llibertat d'elecció...

    I la campanya la trovo molt encertada, els creatius s'aprofiten d'una enfermetat infantil anomedada nacionalisme per donar notorietat a un producte que potser no te la qualitat del cava català, però que poc a poc és va creant el seu propi mercat.

    ResponElimina