dissabte, 24 de desembre del 2011

Cèsar Cánovas dirigeix un tast de vins a Sitges

També aquest divendres signava una informació a la secció Gent de La Vanguardia recollint un interessant tast de vins dirigit pel sommelier Cèsar Cánovas. Es van servir el basc Getariko Txacolina 2010 (Txakoli Urki), l'italià Südtiroler/Alto Adige Gewürztraminer 2010 (Joseph Hofstätter), el chardonnay francès Mâcon Villages Quintaine 2009 (Guillemot-Michel), l'austríac Burgelanland St. Laurent Klassich 2009 (Rosi & Hannes Schuster), el català del Montsant Furvus 2008 (Vinyes Domènech) i el vi evolucionat italià Umbria Sagrantino di Montefalco 2000 (Còlpetrone-Saiagricola).

Art solidari amb tast de vins

Ramon Francàs
Sitges

Una exposició benèfica d'art actual instal·lada a l'Edifici Miramar de Sitges fins el 8 de gener ha recaptat ja 215.000 euros destinats a les fundacions Barraquer i Clarós. A més, l'artista Claudia Manperl ha cedit l'escultura
'Renacer', un cor, a benefici de la Fundació Barraquer, valorada en 20.000 euros. D'altra banda, el sommelier de Monvínic Cèsar Cánovas va dirigir en el marc d'aquesta exposició dimecres passat un tast de vins internacionals en què no hi van faltar els doctors Pere Clarós i Elena Barraquer, la model Tatiana Palatchi, l'empresari Dionisio Vallejo, l'artista i empresari Jesús Peró, la formadora de models Francina Díaz o la comissària de l'exposició, Angélica Guevara. La mostra compta amb La comtessa de Godó, Marisa Falcó, com a padrina d'honor de i amb obres de Barceló, Tàpies, Subirachs, Alfaro o Chillida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada