Avui l'entrada ha estat força millor (la sortida complicada com sempre). La jornada ha estat més que intensa. He tastat Leopardi i ExVite amb els de Llopart (molt bons). També he compartit una copa de cava i Les Cerveres 08 amb la Mercè Rossell (O.R.) i he descobert el Secret del Salvi Moliner Cols de la DO Montsant (una garnatxa amb carinyena que suposa una bona estrena per aquest enòleg a Falset). També he tastat la gran garnatxa de Capçanes Teixar (de la família de Vinyes Domènech) i tota la gamma de vins de Finca La Emperatriz (m'ha acompanyat aablement el 'Dios'). Em quedo amb el Parcela número 1 d'aquest interessant projecte de la Rioja, així com amb la seva garnatxa de 'cepas viejas' i el seu viura fermentat en bóta. Aquest és un projecte del qual se'n sentirà a parlar molt. També he assistit a un tast de xarel·los comentat pel director de la DO Penedès, Josep Ribas, no faltat d'entusiasme. He estat força estona a González Byass (on he tastat el Secastilla de Viñas del Vero, una garnatxa que sempre m'ha agradat, i on he pogut saludar en Pedro Aibar). He dinat amb el gerent de Vilarnau, el bon amic Damià Deàs, al Racó d'en Cesc (excel·lent en tots els aspectes, el dinar i la companyia). He tingut una forta emprenyada amb una treballadora de la fira que m'ha obligat a donar una volta grandiosa per tornar a entrar a Intervin en tornar del dinar (el cert és que l'organització és deplorable i les atencions cap a la premsa inexistents). Per la tarda he anat a l'estand dels Roqueta (ple de gom a gom) per assistir a la presentació del seu vinàs de la Terra Alta (LaFou). He pogut saludar els grans enòlegs Joan Soler i Laurent Corrio, i compartir una bona estona amb en Josep Maria Sanclimens (5 a Taula). Avui ha vingut l'Andrés Proensa, el Sergi López i el Marcelo Aparicio i he compartit un inconmensurable Sourire de Reims rosat amb la Mònica Ramírez (redactora en cap de Vinos y Restaurantes) a l'estand de Freixenet, on m'han regalat una fashion bossa del Miniblack Rosé. El dia l'he acabat a la Rioja Alavesa. Demà, més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada