dijous, 11 de febrer del 2010

L'art del maridatge, a Monvínic


Com s'apunta a la web de Monvínic, a partir de les vuit del vespre de dimarts que ve, 16 de febrer, César Cánovas, coresponsable de l'equip de sommeliers de Monvínic, oferirà "Una visió, crítica i desenfadada, sobre el maridatge entre vins i menjar". S'afirma des de Monvínic amb molt de criteri que tòpics i normes abunden en relació a la unió ideal entre vins i plats, oblidant que, finalment, aquesta "unió ideal" és en si un oximoron. En efecte, com bé explicaria en César, són tants i tan diversos els factors que interactuen en aquest enllaç, des dels gustatius fins als culturals, passant pels emotius, que pretendre establir dogmes en aquest camp acaba sent un exercici estèril. Una sessió, doncs, perfecta per poder adquirir una visió nova i personal sobre un tema vínic d'eterna actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada