diumenge, 19 de desembre del 2010

Fotos de premi al Penedès







Una de les iniciatives per festejar el per ara pobre 50è aniversari de la DO Penedès ha estat un concurs fotogràfic. Tot i que en això de gustos hi caben totes les opinions, la fotografia guanyadora és la que més m'agrada tot i que cap de les tres identifica el Penedès. Les tres fotos guanyadores es publiquen en aquest post per ordre (o sigui, el primer premi és la primera, el segon la segona i el tercer la tercera).

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, el Primer Tinent d’Alcalde de Vilafranca, Aureli Ruiz, i la presidenta del Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca i regidora de Promoció Econòmica, Dolors Rius, han presidit la cerimònia signant al llibre commemoratiu del 50è Aniversari de la DO Penedès. Posteriorment han fet entrega dels diferents premis finalistes i dels tres premis guanyadors juntament amb el president del Consell regulador de la DO Penedès, Francesc Pascual i el perent, Josep Ribas. De les més de 200 fotografies que es van rebre per participar al concurs, el jurat va escollir-ne 10 fotografies finalistes que van estar exposades a l’espai propi de la DO Penedès a la Fira del Gall. Les obres guanyadores han estat Insinuació, de Raül Martín; El vi torna a casa, de Glòria Marfil i Vinya-Collage, de Carlos Lizalde. Aquests tres participants van poder recollir els seus xecs de 1.500€, 900€ i 600€, respectivament. D'altra banda, les obres finalistes han estat premiades amb un cap de setmana d’enoturisme pel Penedès per a dues persones. Els guanyadors han estat Josep Vallés, amb Preparant la verema; Josep Escofet, amb Vinyes; Àngela Llop amb Ai si plou!, Isaac Gil amb El forjat circell, Ignasi Pellisa amb Pàmpols, Núria Serrano amb Silenci i Juan Carlos Francés amb Paisatge nevat.
El jurat del concurs ha estat format per Delfí Ramírez, de l’Associació Fotogràfica de El Vendrell; Miquel Rota, de l’Associació Fotogràfica Diafragma Vilafranca; Francesc Simó, ex fotògraf professional i representant de la Unió Empresarial del Penedès; Rafael Vargas, de l’Associació Vinícola Catalana, i Albert Iglesias, d’Eurogap, empresa consultora responsable del Pla Estratègic de la DO Penedès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada