dimecres, 29 de desembre del 2010

Temps de canvi a Agricultura. I a l'Incavi?


Temps de canvi a Agricultura. Un cop Pelegrí ja ha rellevat Llena ara cal saber qui continuarà en càrrecs polítics com el del director general de l'Incavi. En cercles propers a CiU s'ha arribat a especular amb la continuïtat en el càrrec de l'enòleg vilanoví Oriol Guevara, que ha fet una bona tasca i que ha mostrat un nivell de presència mpública més que notable assistint a gran quantitats d'actes. En poques setmanes sortirem de dubtes.



Es formalitza el traspàs de funcions d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural

Avui s’ha formalitzat el traspàs de funcions del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural. El conseller sortint, Joaquim Llena, s’ha reunit aquest migdia amb Josep Maria Pelegrí, el nou responsable de la conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural per fer efectiu el traspàs de competències.

L’antic titular del Departament, Joaquim Llena, ha qualificat la reunió com un “acte de continuïtat institucional” i ha declarat que dins el “sentiment ambivalent que produeix deixar la conselleria” és “un plaer” que l’assumeixi Josep Maria Pelegrí. Llena ha ofert al nou conseller una sèrie de documents que constitueixen el “full de ruta obligat” de determinades actuacions que vénen “condicionades per la política agrària i comunitària, unes ordres que s’han de tirar endavant i sobre com està la situació des del punt de vista pressupostari.”

El nou conseller, Josep Maria Pelegrí, ha agraït al conseller Llena el traspàs d’avui i la seva “aportació al país des de l’àmbit de la seva responsabilitat com a conseller d’Agricultura”. Pelegrí considera que Llena ha fet una “feina importat, de dedicació al país”.

El nou titular d’Agricultura s’ha mostrat “molt honorat de poder ostentar aquesta responsabilitat” queespera “poder fer i desenvolupar amb un esperit de servei al país, a les persones, a l’agricultura, a la ramaderia, a la pesca al món de l’alimentació i al medi natural”. Ha volgut que les seves primeres paraules fossin “d’oferiment, diàleg i mà estesa al sector”.

Aquest matí, tots els consellers del nou Govern han pres possessió del càrrec al Palau de la Generalitat i han celebrat la primera reunió del Consell Executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada