dimecres, 3 de novembre de 2010

25è aniversari de Cevipe


Aquest divendres Cevipe, que aplega 14 cooperatives, festeja el seu 25è aniversari. En aquests 25 anys, Cevipe, segons els seus responsables, "ha aconseguit, per una banda, consolidar-se al mercat vitivinícola mundial i, per l’altra, ser una garantia de futur pels més de 2.000 socis que integren les 14 cooperatives del grup, ja que s’ha pogut fer una defensa del valor que el viticultor percep pel raïm gràcies a la unió d’esforços comercials, enològics i tecnològics". Cevipe elabora vi base cava i vi a doll per a cellers de la DO Cava, DO Penedès, DO Catalunya, DO Conca de Barberà i DO Tarragona, així com per a empreses vinícoles d'Europa. Aquest producte s'obté a partir del raïm provinent de més de 6.000 hectàrees de vinyes dels seus socis viticultors. La capacitat productiva de Cevipe està per sobre dels 50 milions de quilos raïm (blanc i negre). Cevipe és avui la primera unitat de producció de la regió del Cava i s’ha consolidat com un dels principals proveïdors de vi base per cava i vi a doll per a cellers elaboradors de Catalunya, Espanya i Europa.El conseller Joaquim Llena presidirà el sopar commemoratiu dels 25 anys de Cevipe el proper divendres a Sant Sadurní d'Anoia


El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà el sopar commemoratiu dels 25 anys de Cevipe el proper divendres, 5 de novembre, a les instal·lacions de Cevipe de Sant Sadurní. A més del conseller, també han confirmat l'assistència diferents diputats al Parlament de Catalunya, així com els alcaldes de Sant Sadurní d'Anoia, de Vilafranca del Penedès, de l'Espluga de Francolí i altres municipis del Penedès i la Conca de Barberà on Cevipe hi té cooperatives membres; i directors generals de la Generalitat de Catalunya, entre d'altres.
Més de 600 persones assistiran en aquest sopar, la major part clients, socis i amics de Cevipe. El sopar estarà amenitzat pel grup de jazz Van de Blues i finalitzarà amb una actuació humorística amb l'actor Toni Albà. Aquest sopar tancarà els diferents actes organitzats per aquesta entitat per celebrar el seu 25è aniversari.
CEVIPE avui és la primera unitat de producció de la regió del Cava i s’ha consolidat com un dels principals proveïdors de vi base per cava i vi a doll per a cellers elaboradors de Catalunya, Espanya i Europa. CEVIPE elabora vi base cava i vi a doll per a cellers de la DO Cava, DO Penedès, DO Catalunya, DO Conca de Barberà i DO Tarragona, així com per a empreses vinícoles d'Europa. Aquest producte s'obté a partir del raïm provinent de més de 6.000 hectàrees de vinyes dels seus socis viticultors. La capacitat productiva de CEVIPE està per sobre dels 55 milions de quilos raïm (blanc i negre). CEVIPE està integrat per les cooperatives d'Abinyana, Barberà de la Conca, Bellvei del Penedès, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, La Granada, Llorenç del Penedès, Moja, El Vendrell, Solivella, La Nou de Gaià, Vilanova i la Geltrú, Vila-rodona i Vimbodí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada